Σκληρό Ροκ 14

Καλησπέρα αγαπητοί μας αναγνώστες σήμερα είναι μέρα για σκληρό ροκ! Καλή απόλαυση!

Καλά είναι τα social αλλά η Αιτωλοακαρνανία θέλει πόδια…

Χαμός με τα μηνύματα και τις ηλεκτρονικές καταχωρίσεις όσο πλησιάζουμε στις εκλογές αλλά οι ψηφοφόροι μας εδώ είναι «παλιακοί» και μετράνε άλλα πράγματα. Τη δύναμη και τη δυναμική. Η δύναμη για παράδειγμα είναι αυτό που έδειξε σε όλους ο Σπήλιος Λιβανός κατά την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Νομό. Πάντα δίπλα του και με οικογενειακή και φιλική σχέση ετών. Δεν είναι τυχαίο που ο Πρωθυπουργός της χώρας είχε ιδιαίτερα θερμές στιγμές με τη μικρή Αλίκη Λιβανού. Δυναμική απ την άλλη είναι αυτό που φάνηκε από την συγκέντρωση του Λιβανού στον Βάλτο. Έγινε χαμός. Κι ακόμα μεγαλύτερος αναμένεται να γίνει στο Μεσολόγγι την Πέμπτη (Ράδιο Μέγαρο) καθώς η καθημερινή ενασχόληση του Σπήλιου με τον κόσμο αποδίδει καρπούς.

Αλλού τα κακαρίσματα κι αλλού γεννούν οι κότες

Όλοι στη μεγάλη προοδευτική παράταξη (ΣΥΡΙΖΑ) περιμένουν ότι η σειρά εκλογής θα είναι συγκεκριμένη με το ορεινό φαβορί να είναι άχαστο. Εκείνο όμως που δεν έχουν υπολογίσει είναι η κοινή του δεξαμενή με την Χριστίνα, η οποία πάει τρένο στο δικό της κόμμααλλά είναι και ο άνθρωπος του Πρόεδρου από την Ιερά Πόλη! Αυτά τα δύο σε συνδυασμό με τη δουλειά του έτερου διεκδικητή της μιας απ τις δυο θέσεις, θα κρίνουν πολλά.

Μέχρι το τέλος του … Μάη!

Αυτός είναι ο ορίζοντας των υποψηφίων δημάρχων και γενικά αιρετών που θέλουν να κατέβουν επικεφαλείς παρατάξεων σε Δήμο ή Περιφέρεια. Αναλόγως με το που θα κάτσει η μπίλια… θα κινηθούν και αυτοί. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν έχουν ανακοινώσει την απόφαση τους για αποχώρηση τρεις ακόμα υποψήφιοι. Ελπίζουν σε μια ζαριά καλή! Ο ένας πάντως απ αυτούς αναζητά … αγοραστή!

Quiz: ποια κυρία παζαρεύει τον… σύζυγο της;;;

Quiz2: ποιός υποψήφιος βουλευτής πήγε να μοιράσει φυλλάδια την πρωτομαγιά στην Αμφιλοχία (μεσημεριανές ώρες) αλλά δεν πέρασε από όλες τις καφετέριες… Οι κακές οι γλώσσες λένε πως κάτι τον φόβισε… Τι φοβήθηκε ο Δημητράκης;;

Quiz3: Ποια είναι η υποψήφια που φώναζε στον δρόμο «Ευχαριστώ πολύ» «Ευχαριστώ πολύ» μετά από ραντεβού που είχε με συνυποψήφιο της, που απ’ότι φαίνεται της ικανοποίησε όλα της τα αιτήματα; Ήταν πολλά τα “χρήματα”…

Quiz4: ποιός μπορεί να λέει αυτές τις μεγάλες κουβέντες; Εγω θα το πω!!! και ας τρελαθώ!!! Φέρτε μου πίσω τον οδηγό!!! και ας είναι με τον δικέφαλο αετό!!!

Καλό σας βράδυ, ραντεβού την ερχόμενη εβδομάδα

Αφήστε μια απάντηση