Πρωτοφανής και με παλμό συγκέντρωση του Θανάση Παπαθανάση στο Divani Caravel στην Αθήνα

Πρωτοφανής και με παλμό η προεκλογική συγκέντρωση στο Divani Caravel στην Αθήνα του υποψήφιου Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στην Αιτωλοακαρνανία, Θανάση Παπαθανάση, που ο ενθουσιασμός και τα θερμά χειροκροτήματα του κόσμου κατέδειξαν το θετικό κλίμα που έχει διαμορφωθεί υπέρ της υποψηφιότητάς του.
Με μια ανεπανάληπτη συγκέντρωση με νικηφόρο παλμό, η Αιτωλοακαρνανία έδωσε το δικό της μήνυμα πρωτιάς στη ΝΔ και τον Θανάση Παπαθανάση. 
Από νωρίς, πλήθος κόσμου, παλιοί και νέοι υποστηρικτές του υποψήφιου Βουλευτή, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, συγκεντρώθηκαν για να τον συναντήσουν, να του σφίξουν το χέρι και να τον αγκαλιάσουν, να του δείξουν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό του και να γράψουν μαζί του νικηφόρα πορεία, για έναν τόπο που πρέπει να μπει στις ράγες της ανάπτυξης.
Το βράδυ της Πέμπτης, εκατοντάδες πολίτες επεφύλαξαν θερμή υποδοχή στον Θανάση Παπαθανάση που έμπρακτα, όλα αυτά τα χρόνια, έχει εργαστεί και έχει θέσει τους πυλώνες για την ανάπτυξη της Αιτωλοακαρνανίας.
Την εκδήλωση προλόγισαν ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστής Χατζηδάκης, ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης και ο τ. Επίτροπος στην Ε.Ε. Δημήτρης Αβραμόπουλος, ενώ με την παρουσία τους τίμησαν την εκδηλωση πολλά στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, υποψήφιοι βουλευτές, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων  και εκατοντάδες συμπατριώτες και φίλοι του Θανάση Παπαθανάση.
Ο Θανάσης Παπαθανάσης αναφέρθηκε στο έργο που έχει γίνει από την Κυβέρνηση την τετραετία που πέρασε, αλλά και σε αυτά που πρόκειται να γίνουν, τονίζοντας ότι «ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο εγγυητής της ευρωπαϊκής πορείας της Ελλάδος». Παράλληλα, αναφέρθηκε στα προβλήματα της Αιτωλοακαρνανίας και τις προτεραιότητές του για την επόμενη περίοδο με κύριους πυλώνες τις υποδομές, την υγεία, τον τουρισμό  και τον πρωτογενή τομέα, δίνοντας την υπόσχεση ότι θα παλέψει με όλες του τις δυνάμεις, ώστε να δημιουργηθούν κίνητρα και ευκαιρίες στους νέους για να παραμείνουν στον τόπο τους και να δημιουργήσουν.
 
Ο Θανάσης Παπαθανάσης συγκίνησε τους παρευρισκόμενους που με το δυνατό χειροκρότημα τους και τις επευφημίες τους του δίνουν ισχυρή ώθηση για ουσιαστική ανανέωση με ένα νέο άνθρωπο στην επόμενη Βουλή.


 
Για να ανεβάσουμε την Αιτωλοακαρνανία Ψηλά!

ΑνεβάζουμετηνΑιτωλοακαρνανία_Ψηλά!

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση