Τα φαβορί των κομμάτων στις 21 Μαΐου για την Αιτωλοακαρνανία

Ποιοι φαίνεται να εκλέγονται στο νομό Αιτωλοακαρνανίας από τα τρία μεγάλα κόμματα…

Πέντε μέρες πριν τις εθνικές εκλογές και οι υποψήφιοι έχουν μπει στην τελική ευθεία δίνοντας τον υπερπαντων αγώνα για την εκλογή τους.

Ξεκινώντας από το Κυβερνών κόμμα οι τρεις νυν βουλευτές Κώστας Καραγκούνης, Μάριος Σαλμάς, Σπήλιος Λιβανός και ο πολιτευτής Θανάσης Παπαθανάσης βρίσκονται πολύ κοντά ο ένας από τον άλλον και η μάχη γίνεται σώμα με σώμα και είναι δύσκολα τα προγνωστικά στο ποιος θα εκλεγεί και ποιος θα μείνει εκτός νυμφώνον.

Περνώντας στην αξιωματική αντιπολίτευση οι δύο νυν Βουλευτές Θάνος Μωραΐτης και Γιώργος Βαρεμενος, ο αγαπημένος των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ Θάνος Μωραΐτης φαίνεται να κρατάει τις δυνάμεις του και να επανεκλέγεται, ενώ την δεύτερη έδρα που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στον νομό φαίνεται να κερδίζει ο για πρώτη φορά υποψήφιος βουλευτής Μίλτος Ζαμπάρας από το Αγρίνιο και για την τρίτη θέση κονταροχτυπιούνται ο πρώην βουλευτής Γιώργος Βαρεμενος και οι πολιτευτές Σταύρος Καραγκούνης, Γρηγόρης Θεοδωράκης.

Στο ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ αδιαφιλονίκητο φαβορί για να κερδίσει την έδρα φαίνεται να είναι η Χριστίνα Σταρακά όπου η αποδοχή που έχει στους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ σε όλο το νομό είναι απίστευτη. Τώρα όσο αναφορά την δεύτερη θέση φαίνεται να την κερδίζει η Ντίνα Κατσαρή αφήνοντας στην τρίτη θέση τον πρώην βουλευτή Δημήτρη Κωνσταντόπουλο, την τέταρτη θέση φαίνεται να καταλαμβάνει το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ στο Νομό Αιτωλοακαρνανίας Γιάννης Αναγνωστόπουλος.

Αφήστε μια απάντηση