Σκληρό Ροκ 16

Καλησπέρα αγαπητοί μας αναγνώστες σήμερα είναι μέρα για σκληρό ροκ! Καλή απόλαυση!

Το Αγρίνιο μίλησε!

Σε μία συγκέντρωση που αν δεν είχε μεταφερθεί λόγο καιρού στο Παπαστράτειο θα ήταν ακόμα και μεγαλύτερη απ’ αυτή του Αλέξη Τσίπρα μίλησε χτες το βράδυ ο Σπήλιος Λιβανός επιβεβαιώνοντας και με τη φωνή του λαού ότι έχει βάλει πλώρη για την πρωτιά! Σε μία ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα και με εκατοντάδες ανθρώπων να έχουν πλημμυρίσει την πλατεία και να παρακολουθούν την ομιλία σε γιγαντοοθόνη ο πρώην υπουργός αναφέρθηκε με λόγο μεστό στα πεπραγμένα του από όλες τις θέσεις ευθύνης που βρέθηκε και τεκμηρίωσε με στοιχεία τι έχει κάνει για την Αιτωλοακαρνανία. Από τις παρουσίες, από τον πολύ και «καλο» κόσμο (όπως λένε αυτοί που ξέρουν) που παραβρέθηκαν ξεχώρισαν οι παρουσίες σχεδόν όλων των Δημάρχων του Νομού αλλά και του Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών και Έργων Θανάση Μαυρομμάτη. Ιδιαίτερα συναισθηματικές επίσης ήταν οι αναφορές στη σύζυγο του Δόμνα Κυρζοπούλου που είναι πάντα στην πρώτη γραμμή του εκλογικού αγώνα, με τον υπουργό να την αναφέρει ουκ ολίγες φορές!

Ο αγώνας τελειώνει όταν ανοίξει η κάλπη

Με αυτή τη λογική πολιτεύεται, όπως κάνει χρόνια άλλωστε, ο ιδιαίτερα έμπειρος σε εκλογές, μπαρουτοκαπνισμένος θα λέγαμε, βουλευτής του Σύριζα Θάνος Μωραϊτης. Αδιαφορώντας για τις διαρροές, τις φήμες και τις «μετρήσεις» κάθε είδους κάνει ο ίδιος το δικό του γκάλοπ κάθε μέρα μέσα την κοινωνία. Και όπως μοιράζεται με κοντινούς του ανθρώπους η κάλπη κρύβει … προοδευτικές εκπλήξεις. Την μεγάλη ώθηση στον Σύριζα –εκτιμά- θα την δώσουν οι περίπου 500.000 νέοι ψηφοφόροι. Σε αυτό πάντως φαίνεται να έχει κάποια βάση καθώς εκείνο που μπορεί να κανείς να παρατηρήσει είναι η ιδιαίτερα υψηλή προτίμηση που δείχνει ο σκληρός πυρήνας των νέων ψηφοφόρων του Σύριζα, στο πρόσωπο του Μίλτου Ζαμπαρα, ο όποιος προχωράει σε ιδιαίτερα δυνατό finish!

Πασόκ με άρωμα γυναίκας

Γυναικείο δίδυμο επικρατεί στις … πράσινες κάλπες του Νομού με σχεδόν βέβαιη την σαρωτική νίκη της Χριστίνας Σταρακά με την Ντίνα Κατσαρή να ακολουθεί από κοντά ενώ εκείνος που καταποντίζεται είναι ο νυν βουλευτής του Νομού Δημήτρης Κωνσταντόπουλος. Δεν φαίνεται δε να είναι μόνο το ρεύμα που έχει η Χριστίνα και η επιμονή της Ντίνας Κατσαρή αλλά και η ανυπαρξία επί μακρόν του βουλευτή του Νομού σε κάθε επίπεδο επί 8 χρόνια. Στο τέλος όμως το κριτήριο είναι ο λαός. Και τη Δευτέρα θα ξέρουμε!

Καλό σας βράδυ, ραντεβού την ερχόμενη εβδομάδα

Visited 16 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση