Μάριος Σαλμάς: Η Μεγαλύτερη συγκέντρωση που έγινε από υποψήφιο βουλευτή στην Αιτωλοακαρνανία τα τελευταία χρόνια(βίντεο)


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η προεκλογική συγκέντρωση – ομιλία του υποψήφιου βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας καθηγητή κύριου Μάριου Σαλμα στο Αγρίνιο. Χιλιάδες φίλων του κυρίου Σαλμα κατέκλυσαν το Κοραλι όπου με θέρμη υποδέχτηκαν τον υποψήφιο βουλευτή στην ομιλία του.

Ο κύριος Σαλμάς παρουσία πλήθους κόσμου αλλά και των δημάρχων Αγρινίου Γιώργου Παπαναστασίου αστακού Γιάννη Τριανταφυλλακη, Ναυπάκτου Βασίλη Γκίζα Αμφιλοχίας Γιώργου Κατσούλα και του πρόεδρου του Δικηγορικού συλλόγου Δημητρίου Νικακη του Προεδρου του ιατρικού συλλόγου Γιώργου Αγραφιώτη του αντιπεριφερειάρχη Λάμπρου Δημητρογιάννη του διοικητή του πανεπιστημιακού Νοσοκομειου Ιωαννίνων Νίκου Κατσακιωρη και πολλών άλλων εξεχουσων προσωπικοτήτων αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα επανεκλογής του Κυριάκου Μητσοτάκη την ερχόμενη Κυριακή. Έκανε εκτενή αναφορά στο κυβερνητικό έργο και συγκεκριμένα στα διεθνή θέματα στην ενίσχυση της άμυνας της χώρας στην άριστη διαχείριση του μεταναστευτικού καθώς επίσης και των σημαντικών παρεμβάσεων στην οικονομία αλλά και το ψηφιακό κράτος. Αναφέρθηκε ότι οι συνθήκες που αντιμετώπισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν πρωτόγνωρες και τις οποίες διαχειρίστηκε με υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα διατηρώντας την κοινωνική συνοχή. Αναφέρθηκε στο έργο του από τις θέσεις που ανέλαβε τόσο για την Ελλάδα αλλά και για το νομό Αιτωλοακαρνανίας. Αφού ευχαρίστησε όλους για την συγκλονιστική αυτή συγκέντρωση δεσμεύτηκε ότι την επόμενη τετραετία θα δώσει έμφαση στην αναθεώρηση των πολιτικών στην αγροκτηνοτροφία και στον πρωτογενή τομέα αλλά και στην αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας στο νομό.

Visited 7 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση