Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η συγκλονιστική ανάρτηση με φωτογραφίες από τα χειρουργεία – Προσοχή σκληρές εικόνες

Για πρώτη φορά η Ιωάννα Παλιοσπύρου δημοσιεύει φωτογραφίες από τις βλάβες που προκλήθηκαν στο πρόσωπό της μετά την επίθεση με το βιτριόλι που δέχθηκε πριν από 3 χρόνια από την Έφη Κακαράντζουλα.

Οι σοκαριστικές εικόνες δείχνουν το μέγεθος της βλάβης που υπέστη, ενώ εύκολα γίνεται αντιληπτός ο  Γολγοθάς που είχε να διανύσει σε όλη τη διάρκεια της αποκατάστασης.

Η επιμονή της Ιωάννας όμως να πάρει πίσω τη ζωή της, καθώς και το αποτέλεσμα των γιατρών και των χειρουργών την δικαίωσαν, αφού έκαναν οτιδήποτε περνούσε από το χέρι τους για να επανορθώσουν τα βαθιά εγκαύματα και τελικά τα κατάφεραν!

Προσοχή! Σκληρές εικόνες

palaiospyrou-2
palaiospyrou-3
palaiospyrou-4

«3 χρόνια από την επίθεση. Σώμα και ψυχή. Θεός και άνθρωπος. Καλό και κακό. Δεν ξέρω πώς, αλλά αυτή είναι η απόδειξη. Υπόσχομαι πως, για όσο ζω, κάθε χρόνο, θα βρίσκω λόγους για να το γιορτάζω. Και έχω πολλούς!» έγραψε κάτω από την συγκλονιστική ανάρτησή της στο Instagram, στέλνοντας το αισιόδοξο μήνυμα πως αν κάποιος το επιθυμεί πραγματικά, μπορεί να βρει τη δύναμη να ξεπεράσει κάθε δυσκολία -μικρή ή μεγάλη- που εμφανίζεται στη ζωή, όπως έκανε η ίδια.

protothema.gr

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση