Στον Άγιο Κωνσταντίνο Αγρινίου ψήφισε ο Σπήλιος Λιβανός: «Εύχομαι να βγούμε πιο δυνατοί σαν έθνος» (video)

Στο 2ο Εκλογικό Τμήμα του Αγίου Κωνσταντίνου Αγρινίου, στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Κωνσταντίνου, άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας με τη Νέα Δημοκρατία και πρώην υπουργός Σπήλιος Λιβανός.

Επέλεξε συμβολικά, ένεκα της εορτής της εκκλησίας των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στην περιοχή, υπογραμμίζοντας ότι είναι χρέος όλων και χαρά να προσέλθουν στις κάλπες για να «ενισχύσουμε τη δημοκρατία μας».

Προσήλθε λίγο πριν τις 11:00 το πρωί, συνοδευόμενος από μέλη της οικογένειάς του.

livanos (1)

Δήλωσε συγκεκριμένα:

«Καλημέρα σε όλους. Σήμερα είναι μία μεγάλη μέρα για την Δημοκρατία. Είμαι στον Άγιο Κωνσταντίνο Αγρινίου, εδώ όπου γιορτάζει η Εκκλησία μας, σημαντική μέρα για την ορθοδοξία. Συμβολικά επέλεξα από εδώ να στείλω το μήνυμά μου για τις εκλογές. Είναι χρέος μας και χαρά να πάμε να ψηφίσουμε. Αυτή είναι η δύναμη του πολίτη για να ενισχύσουμε την Δημοκρατία. Ασχέτως τι ψηφίζει ο καθένας είναι καλό να συμμετέχουμε. Εύχομαι σε όλες και όλους να βγούμε πιο δυνατοί σαν χώρα, σαν έθνος. Σήμερα το βράδυ θα έχουμε ισχυρό μήνυμα νίκης, ασφάλειας, υγείας και προκοπής για τον τόπο. Να είστε όλοι καλά, χρόνια πολλά».

Αφήστε μια απάντηση