Σημεία από τη συνέντευξη του Θανάση Παπαθανάση στην εκπομπή «Διπλή Ταυτότητα» στο Ionian Tv

Συνέντευξη στην εκπομπή «Διπλή Ταυτότητα» στο Ionian Tv παραχώρησε ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Αιτωλοακαρνανίας, κ. Θανάσης Παπαθανάσης.

Δείτε τα σημαντικότερα σημεία από τη συνέντευξή του:

Πολιτικός σεισμός τα αποτελέσματα των εκλογών. Ισχυρό μήνυμα υπέρ της ελπίδας, του σχεδίου και της αξιοπιστίας της κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού.

Οι πολίτες εμπιστεύονται τον Κυριάκο Μητσοτάκη και δεν πέφτουν θύματα του λαϊκισμού. Η Νέα Δημοκρατία μιλάει πάντα με αλήθειες. Άλλωστε, υλοποίησε ολόκληρο το πρόγραμμά της, παρά τις δύσκολες συγκυρίες που αντιμετώπισε (πανδημία, ενεργειακή κρίση, πόλεμο, εξωγενείς παράγοντες) την προηγούμενη τετραετία.

Η αγωνία που εισέπραττα από τους πολίτες ήταν να μην οπισθοδρομήσει η χώρα μας.

Όσον αφορά την κάκιστη επιλογή της απλής αναλογικής που ψήφισε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, έρχεται σήμερα η κα Αναγνωστοπούλου-βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και παραδέχεται το λάθος της επιλογής, αφού όμως πρώτα έχουν ναρκοθετήσει την σταθερότητα και την πρόοδο της χώρας. Είναι δυνατόν ένα κόμμα με 41% και με 20% το δεύτερο να μην μπορεί να κυβερνήσει; 

Η κοινωνία είναι ώριμη, θέλει σταθερότητα και αξιοπιστία. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα λαϊκίστικο κόμμα που δε μπορεί να πείσει τον μέσο Έλληνα.

Μετά από 21 χρόνια στην τοπική αυτοδιοίκηση, έχω την εμπειρία και τη γνώση πώς υλοποιούνται έργα και πώς μπορώ να βοηθήσω στην κατεύθυνση της ανάπτυξης.

Καλούμε όλους τους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες στις 25 Ιουνίου και να στηρίξουν  την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας για να προχωρήσει η χώρα μας μπροστά με όραμα, σχέδιο και σταθερότητα.

Δείτε όλη τη συνέντευξή του στο:

Για να ανεβάσουμε μαζί την Αιτωλοακαρνανία ψηλά”!

ΑνεβάζουμετηνΑιτωλοακαρνανία_Ψηλά!

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση