Πήγε ο Μητσοτάκης να χαιρετήσει σε περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ και του… έκαναν νόημα να φύγει

Στη Νέα Ιωνία βρέθηκε το πρωί ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στα πλαίσια της προεκλογικής του περιοδείας, ενόψει των εκλογών 2023 της 25ης Ιουνίου.

Από ένα πρώην κάστρο του ΣΥΡΙΖΑ που άλωσε η ΝΔ, επανεκκίνησε την προεκλογική του δραστηριότητα μετά την αρνητικοποίησή του στον κορονοϊό, με το τεστ που πόσταρε ο ίδιος στα κοινωνικά δίκτυα.

Ο πρόεδρος της ΝΔ περπάτησε σε δρόμους της πόλης και μίλησε σε συγκέντρωση πολιτών. Μάλιστα, επισκέφτηκε και το περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ όπου θέλησε να χαιρετήσει τους ανθρώπους που κάθονταν στο σημείο.

Με μια χαρακτηριστική κίνηση ωστόσο ο άνθρωπος που ήταν εκεί, έκανε νόημα στον πρόεδρο της ΝΔ να απομακρυνθεί από το σημείο.

Η αντίδραση του κ. Μητσοτάκη:  «Καλημέρα σας. Α, ούτε χαιρετάμε, ε;» είπε αρχικά, ενώ στη συνέχεια πήρε στα χέρια του ένα από τα προεκλογικά φυλλάδια του ΣΥΡΙΖΑ και σχολίασε: «Τα καινούργια είναι αυτά; Έχετε μείνει με το παλιό υλικό».

Δείτε το στιγμιότυπο από το 1:09” έως το 1:31”

«Εσείς είστε της σχολής Βαρουφάκη, βλέπω, δεν χαιρετάτε καν, δεν σας πήγε πολύ καλά αυτό, αλλά δεν πειράζει» κατέληξε ο κ. Μητσοτάκης, αποχωρώντας από το σημείο.

thetoc.gr

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση