Με ποιους τρόπους προσπαθεί να στήσει ψηφοδέλτιο για τις δημοτικές εκλογές ο Κώστας Λύρος

Βλέποντας τις ανακοινώσεις υποψηφιοτήτων με τον συνδυασμό του δημάρχου Κώστα Λύρου παρατηρούμε ότι οι περισσότερες από τις υποψηφιότητες είναι νεοπροσληφθείς άτομα σε δομές του δήμου..

Η πρώτη κατηγορία υποψηφιοτήτων με λίγα λόγια είναι του δόγματος υπέγραψε μία υπεύθυνη δήλωση υποψηφιότητας, έλα να φωτογραφηθούμε, βγάλε την ανακοίνωση που θα σου γράψουμε στα Social Media και μπορείς να πας να εργαστείς σε δομές του δήμου. Τόσο εύκολο, τόσο απλό!

Η δεύτερη κατηγορία υποψηφιοτήτων είναι: αυτοί που είχαν προσληφθεί με αδιαφανείς διαδικασίες… πχ λόγω COVID-19, που θα έπρεπε να σταματήσουν να εργάζονται από την ημέρα που δημοσιεύθηκε ο νόμος ΒΟΡΙΔΗ… ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ; προσφεύγουν στα δικαστήρια, παίρνουν μία προσωρινή απόφαση και τρέχει μετά η οικονομική υπηρεσία του δήμου να βρει χρήματα από διάφορους κωδικούς, ώστε να πληρωθούν τα δικά σας “ρουσφέτια” κ. Λύρο…

Κλείνοντας να πούμε ότι υπάρχουν και άλλοι τρόποι να βρούμε υποψηφίους… πχ Να δώσουμε κάποια χωράφια του δήμου σε ημέτερους που φυσικά θα είναι και αυτοί υποψήφιοι ή να αγοραστούν κάποια χωράφια ή οικόπεδα για να φτιαχτούν κοιμητήρια….

Αφήστε μια απάντηση