Σκληρό Ροκ 21

Καλησπέρα αγαπητοί μας αναγνώστες σήμερα είναι μέρα για σκληρό ροκ! Καλή απόλαυση!

Αεικίνητος και … αμετακίνητος!

Δεν σταματάει πουθενά ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Έργων Θανάσης Μαυρομμάτης που βρίσκεται (λες και έχει κλωνοποιηθεί) σε κάθε γωνιά της Περιφέρειας αλλά και στην Αθήνα, έχοντας προλάβει να δει νέους υπουργούς, φίλους του από παλιά, με το που ανάλαβαν τα καθήκοντά τους. Κι αν για κάποιους απ’ αυτούς είναι λογικό καθώς τους ενώνουν και κομματικοί, πέρα από φιλικούς δεσμούς, επίσης έκπληξη προκαλούν τα ραντεβού του Μαυρομμάτη με φίλους του υπουργούς, όχι απαραίτητα κομματικούς. Πραγματικά τρέχει με ταχύτητες φωτός. Εκεί όμως που ο Θανάσης είναι βράχος, είναι δίπλα στον Φαρμάκη και αύριο που θα το ανακοινώσει και επίσημα στο Πιθάρι (στο Γιαννούζι) στο Αγρίνιο, στις 9:30 αναμένεται κοσμοσυρροή. Κυρίως (και κρατήστε αυτό που σας λέω)  από φίλους του, οι οποίοι πάρα πολλοί και κυρίως είναι … «οπλισμένο μπετόν» Φαρμάκης-Μαυρομμάτης.

Θ’ αλλάξει γειτονιά…

Χωρίς αντίπαλο παίζει ο Νεκτάριος Φαρμάκης που ανακοινώνει ομαδόν υποψηφίους και μάλιστα με την άνεση της … επιλογής! Και μιλάμε για τέτοια εμβέλεια της προσωπικότητάς του Περιφερειάρχη που διεμβολίζει με μεγάλη ευκολία όλο το φάσμα του δημοκρατικού τόξου. Τελευταία προσθήκη ο Παναγιώτης Μπράμος, δεύτερος σε σταυρούς στην Ηλεία με τον Κατσιφάρα στις προηγούμενες εκλογές που … άλλαξε γειτονιά και στηρίζει Φαρμάκη. Η μεγάλη βόμβα όμως σκάει αύριο στην Αχαϊα και η εμβέλειά της είναι … πανελλήνια! Αυτός κι αν … θα αλλάξει γειτονιά!

Αδύναμη η … έκρηξη!

Μεγάλη ώθηση περίμενε ο Σπύρος Βασιλείου από την συμπόρευση του Μουρκούση μαζί του αλλά κάτι τέτοιο δεν φάνηκε ούτε στο διαδίκτυο, ούτε στην κοινωνία. Βέβαια στην πολιτική ο χρόνος είναι σχετικός και όλα κρίνονται στο αποτέλεσμα. Κανείς δεν ξέρει τι μέλλει γενέσθαι στο τέλος με τους wannabe Δημάρχους Μεσολογγίου. Προστέθηκε δε και νέος στους Μνηστήρες, ο κ. Γερογιάννης ενώ τη Παρασκευή έχει κλειστή συνάντηση σε κεντρικό σημείο της πόλης ωστόσο ο Λευτέρης Σιαπλάούρας για να πάρει αποφάσεις με τους συνεργάτες τους.  Οι εξελίξεις … άμεσα!

Η μεγαλύτερη αναλογία βουλευτή ανά κάτοικο.

Χαίρονται και αγάλλονται η Μάστρο και η Μαγούλα που έχουν πλέον δύο χωριανούς τους βουλευτές. Τι κι αν έχουν εκλεγεί με μικρά κόμματα; Αυτό δεν αναιρεί καθόλου την επιτυχία τους και τα κεράσματα στα χωριά δίνουν και παίρνουν. Πάντως όπως λέει μεταξύ σοβαρού και αστείου (αλλά δίκιο έχει στην ουσία) άρτι αναβαθμισμένος συνεργάτης Αντιπεριφερειάρχη: «Μπορεί να έχετε την μεγαλύτερη αναλογία βουλευτή ανά κάτοικο αλλά εμείς οι … Καρπάθιοι έχουμε την μεγαλύτερη αναλογία Υπουργού ανά κάτοικο, κι εκεί είναι η διαφορά». Η αλήθεια είναι πως τόσο ο νέος Υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης όσο και ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Κώστας Κατσαφάδος που αποτελούν επιλογές του Κυριάκου Μητσοτάκη κατάγονται από την Κάρπαθο.

ΥΓ1: Μήπως τελικά το Μεσολόγγι θα δει τον Σπήλιο Λιβανό σε πολύ μεγάλη θέση δίπλα στον Πρωθυπουργό;

ΥΓ2: Ποια Αντιδήμαρχος δεν … μασάει στα λόγια και τις γαλιφιές και λέει εμένα δύναμή μου είναι οι συμπατριώτες μου και όχι … άλλοι;

Ραντεβού την ερχόμενη εβδομάδα…

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση