Συμπόρευση ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΒΑΛΑΣΩΤΗΡΗ με τον υποψήφιο Δήμαρχο, ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ

Για αρκετά χρόνια έχω δώσει τις δυνάμεις μου για το καλό του τόπου μας. Δυστυχώς όμως σε όσους αναθέσαμε μέχρι σήμερα τις τύχες μας δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν στις προσδοκίες μας κι ο τόπος μας βαδίζει από το κακό στο χειρότερο.
Γνωρίζοντας το ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ, τις γνώσεις του, την εμπειρία του, την ανιδιοτελή του προσφορά, τις ικανότητες και την αποφασιστικότητά του, ανταποκρίθηκα στην πρότασή του και θα είμαι υποψήφιος μαζί του.
Πορεύομαι μαζί του στον κοινό αγώνα για ν’ αλλάξουμε την για πολλά χρόνια άσχημη κατάσταση στο Δήμο μας, να κάνουμε πράξεις και έργα παντού και να τον οδηγήσουμε στην ποθούμενη ανάπτυξη.
Η ιδανική επιλογή είναι ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ και σας προτρέπω να τον στηρίξετε με την ψήφο σας. Είναι αυτός που θα συνεργαστεί με σεβασμό και αξιοπρέπεια με όλους μας.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΑΛΑΣΩΤΗΡΗΣ
Ιδιωτικός Υπάλληλος

Η ανακοίνωση του υποψηφίου δημάρχου ΙΠ Μεσολογγίου Θανάση Λύρου:

Ευχαριστώ τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΒΑΛΑΣΩΤΗΡΗ, από την Κατοχή, και τον καλωσορίζω στον καλό και τίμιο προεκλογικό μας αγώνα, για να πάμε τον Δήμο μας εκεί που του αξίζει.
Ο αγαπητός μας Παναγιώτης, γνωστός για τη συνεχή και δυναμική δραστηριότητά του, με θέσεις και απόψεις, απεφάσισε να συνεργαστεί μαζί μας και να δώσει τον καλύτερο εαυτό του δίπλα μας.
Η συμμετοχή του μας τιμά και δίνει δύναμη στο συνδυασμό μας.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ
Υποψήφιος Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση