Δύο νέες υποψηφιότητες στο συνδυασμό του δημάρχου Κώστα Λύρου

Υποψήφιος με τον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο θα είναι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ο Μεσολογγίτης Επιχειρηματίας, Φώτης Καρβούνης.

Σε δήλωση του ο κ. Φώτης Καρβούνης ανέφερε:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Κώστα Λύρο, για την πρότασή του να είμαι υποψήφιος με το συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή», καθώς και όλους εσάς για την ενθάρρυνση και τη στήριξή σας σε αυτή μου την επιλογή. Ο Δήμαρχός μας, είναι ένας έντιμος αυτοδιοικητικός, επιστήμονας και κυρίως πεισματάρης και αποτελεσματικός.

Πρέπει και μπορούμε, να ενώσουμε όλοι μαζί τις δυνάμεις μας και τις γνώσεις μας, για να αντιμετωπίσουμε ριζικά τα προβλήματα και να φτιάξουμε ένα αύριο για το Δήμο όπως ονειρευόμαστε.

Προσωπικά, δεσμεύομαι να δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να τιμήσω την εμπιστοσύνη των συμπατριωτών μου και θα καταβάλω κάθε προσπάθεια να μη σας απογοητεύσω».

Υποψήφια θα είναι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές η Παναγιώτα (Νάγια) Μακρή με τον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο.

Σε δήλωσή της η Παναγιώτα (Νάγια) Μακρή ανέφερε:

«Aποφάσισα να είμαι υποψήφια με την Δημοτική Παράταξη «Δημιουργική Ανατροπή» και στηρίζω τον Δήμαρχο Κώστα Λύρο για να συνεχίσει να διοικείται ο τόπος μας από έναν άνθρωπο με αυτοσκοπό την ανοικοδόμηση του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου κι όχι την προσωπική του οικονομική και πολιτική εξέλιξη.

Ως νέος άνθρωπος με όνειρα και ελπίδες υπόσχομαι ότι θα αγωνιστώ για το καλύτερο.

Γιατί ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!».

Εκ του Γραφείου Τύπου Συνδυασμού «Δημιουργικής Ανατροπής»

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση