Δύο ακόμη προσθήκες στον συνδυασμό του Θανάση Λύρου

Συμπόρευση ΜΙΧΑΗΛ ΤΖΙΝΑ
με τον υποψήφιο Δήμαρχο, ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ

Πήρα την απόφαση να συμπορευτώ με τον υποψήφιο Δήμαρχο Ι.Π. Μεσολογγίου, τον γνωστό σε όλους μας Γεωπόνο και Δικηγόρο, κ. ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ.


Όλοι γνωρίζουμε πως είναι ο κατάλληλος άνθρωπος να διαχειριστεί όλα τα θέματα του Δήμου μας, καθώς έχει μεγάλη εμπειρία, έχει προσφέρει πολλά στον τόπο μας και είναι αποτελεσματικός σε κάθε του ενέργεια.
Θέλουμε ανθρώπους που να μπορούν να διαχειριστούν τα τόσα σοβαρά προβλήματα που έχει ο Δήμος μας, όπως η έλλειψη θέσεων εργασίας, που αναγκάζουν πολύ κόσμο, και κυρίως εμάς τους νέους, να φεύγουμε για δουλειά σε άλλα μέρη.


Ο τουρισμός, που θα μπορούσε να φέρει εισόδημα και ανάπτυξη, είναι ανύπαρκτος.
Είμαι σίγουρος πως η ιδανική επιλογή είναι μόνον ο κ. ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ και προτρέπω τους φίλους και τους συμπολίτες μου να τον στηρίξουν με την ψήφο τους. Είναι αυτός που θα συνεργαστεί με σεβασμό και αξιοπρέπεια με όλους μας, για να πάμε το Δήμο μας μπροστά.

ΜΙΧΑΗΛ ΤΖΙΝΑΣ
Ιδιωτικός Υπάλληλος

Η ανακοίνωση του υποψηφίου δημάρχου ΙΠ Μεσολογγίου Θανάση Λύρου:

Ευχαριστώ τον ΜΙΧΑΗΛ ΤΖΙΝΑ, από τη Γουριά, και τον καλωσορίζω στον καλό και τίμιο προεκλογικό μας αγώνα, για να πάμε τον Δήμο μας εκεί που του αξίζει.
Ο αγαπητός μας Μιχαήλ είναι ένα νέο παιδί, με όνειρα και διάθεση για προσφορά στον τόπο που ζει και δραστηριοποιείται.
Εμείς μπορούμε να φέρουμε ανάπτυξη στο Δήμο μας και να βοηθήσουμε όλους τους νέους ανθρώπους να έχουν δουλειά και να ζουν με αξιοπρέπεια.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ
Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου


Συμπόρευση ΠΑΝΤΕΛΗ ΚΟΡΦΙΑΤΗ
με τον υποψήφιο Δήμαρχο, ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ

Όλοι παρακολουθούμε την απελπιστική κατάσταση που επικρατεί στο Δήμο μας.
Κάθε μέρα βλέπουμε στα χωριά που ζούμε την εγκατάλειψη και την αδιαφορία από τη Δημοτική Αρχή, που είναι μόνο για τα πανηγύρια. Τα σκουπίδια μας πνίγουν, δρόμοι δεν υπάρχουν, τα παιδιά μας φεύγουν, αφού δεν υπάρχουν δουλειές, και σε λίγο τα χωριά μας θα ερημώσουν.


Προβληματισμένος μπροστά σ’ αυτή την κατάσταση πήρα την απόφαση να συμπορευτώ με τον υποψήφιο Δήμαρχο Ι.Π. Μεσολογγίου, τον γνωστό σε όλους μας Γεωπόνο και Δικηγόρο, ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ.
Είναι ο μοναδικός άνθρωπος που έχει τις γνώσεις, το κύρος, την εμπειρία και τις ικανότητες να αλλάξει τα πράγματα και αποτελεί την ιδανική επιλογή.


Προτρέπω τους φίλους και τους συμπολίτες μου να τον στηρίξουν με την ψήφο τους. Είναι αυτός που θα συνεργαστεί με σεβασμό και αξιοπρέπεια με όλους μας, για να πάμε το Δήμο μας μπροστά.

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΟΡΦΙΑΤΗΣ
Ιδιωτικός Υπάλληλος

Η ανακοίνωση του υποψηφίου δημάρχου ΙΠ Μεσολογγίου Θανάση Λύρου:

Ευχαριστώ τον ΠΑΝΤΕΛΗ ΚΟΡΦΙΑΤΗ, από την Πεντάλοφο, και τον καλωσορίζω στον καλό και τίμιο προεκλογικό μας αγώνα, για να πάμε τον Δήμο μας εκεί που του αξίζει.
Ο αγαπητός μας Παντελής είναι άνθρωπος με εμπειρίες και ανησυχίες για το πού βαδίζει ο τόπος μας. Δεν μπορεί να τον βλέπει συνεχώς να μαραζώνει και θέλησε να προσθέσει κι αυτός τις δικές του δυνάμεις για να σταματήσει ο κατήφορος.
Εμείς είμαστε αποφασισμένοι και μπορούμε να τους κάνουμε όλους να χαμογελάσουν.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ
Υποψήφιος Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση