Παρέμεινε μία από ” τις κολώνες” της στην ΑΕΚ Μεσολογγιου.

Η ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας γνωστοποίησε την παραμονή της Βάσω Λαζανά… Η ΑΕΚ Μεσολογγιου σχεδιάζει το ρόστερ της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και την “πρόκληση” που έχει μπροστά του στο πρωτάθλημα της Β ‘ Εθνικής κατηγορίας γυναικών.

Σήμερα (13/07), οι “κιτρινομαυρες” εξέδωσαν επίσημα ανακοίνωση, με την οποία γνωστοποίησαν την παραμονή της Πατρινιας παίκτριας..Η ποδοσφαιρική οικογένεια της ΑΕΚ Μεσολογγιου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την παραμονή της Βάσω Λαζανά στην ομάδα.. Αναλυτικά η ανακοίνωση..
<< Η ΑΕΚ Μεσολογγιου ανακοινώνει την παραμονή της παίκτριας, Βάσω Λαζανα.

Η Βάσω Λαζανά που με την ποιότητα, την εμπειρία και το ήθος της βοήθησε τα μέγιστα την ομάδα όλα αυτά τα χρόνια να επιτύχει τους στόχους της, θα συνεχίσει να είναι μέλος του Συλλόγου και την ερχόμενη σεζόν.

Η οικογένεια της ΑΕΚ Μεσολογγιου της εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες για τη νέα αγωνιστική περίοδο. >>. Τελικά, παρά τα μεγάλα ονόματα των ομάδων που την ήθελαν στο ρόστερ τους, η Βάσω Λαζανά αποφάσισε να παραμείνει στην ΑΕΚ Μεσολογγιου την ομάδα της καρδιάς της, όπως η ίδια δήλωσε. Συγκεκριμένα είπε: « Αποφάσισα μετά από αρκετή σκέψη να παραμείνω στην ΑΕΚ Μεσολογγιου την ομάδα της καρδιάς μου.

Έχουμε ιδανικό κλίμα εδώ, με όλα τα κορίτσια είμαστε σαν οικογένεια και αυτό είναι κάτι που με εκφράζει σαν ποδοσφαιριστρια. Είμαστε μια δεμένη ομάδα, αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς που γίνεται εδώ και χρόνια, το κλίμα είναι άριστο και είμαστε μία ομάδα-μία ψυχή. Ελπίζω ότι η ΑΕΚ Μεσολογγιου θα πετύχει

Η ομάδα αποτελείται από κορίτσια της περιοχής και ορισμένες έμπειρες από άλλα μέρη πού είμαστε μαζί καιρό και πιστεύω πως αυτό θα παίξει μεγάλο ρόλο στην συνοχή και την απόδοσή μας. Στόχος μας είναι να πρωταγωνιστήσουμε στην κατηγορία και να αποδώσουμε καλό ποδόσφαιρο, για να το ευχαριστηθούμε εμείς και ο κόσμος. Εύχομαι ότι καλύτερο για την ομάδα μας και πιστεύω πως θα ανταπεξέλθουμε στις προσδοκίες του φίλαθλου κόσμου μας. Καλή ποδοσφαιρική χρονιά».

Αφήστε μια απάντηση