Σκληρό Ροκ 22

Καλησπέρα αγαπητοί μας αναγνώστες σήμερα είναι μέρα για σκληρό ροκ! Καλή απόλαυση!

Η αυτοκριτική δεν κάνει κακό!

Είσαι βουλευτής 2 τετραετίες. Είσαι ο μόνος από το κόμμα σου. Πολιτεύεσαι σε έναν προνομιακό Νομό για τον χώρο σου. Στις τελευταίες εκλογές χάνεις και χάνεις πανηγυρικά. Τι κάνεις; Μάλλον θα έπρεπε να κάνεις αυτοκριτική! Το να γυρίζεις σε κοινωνικές εκδηλώσεις, γάμους, κηδείες, μνημόσυνα κτλ. κτλ. και να λες ότι οι Αιτωλοακαρνάνες δεν ξέρουν να ψηφίζουν, είναι λάθος! Ειδικά όταν αυτό το συμπληρώνεις με την φράση ότι το κριτήριο ψήφου είναι το … «μπότοξ και οι ωραίες σέλφι». Δεν θα πας παραπέρα έτσι, ειδικά όταν αυτό γίνεται σε «σκληρό ακροατήριο» της περί ης ο λόγος.

Σύντροφοι… να κάνουμε μια τριμελή επιτροπή από 5 έως 6 άτομα!

Αυτή την ατάκα του μέγιστου Νίκου Βαμβακούλα (του γνωστού σκληροτράχηλου αμυντικού) μου θύμισε η συνάντηση του ΠΑΣΟΚ του Νομού υπό του Κώστα Σκανδαλίδη για να βρεθούν υποψήφιοι. Άλλοι αυτοπροτάθηκαν, άλλοι κατηγόρησαν αλλήλους, άλλοι είπαν να ψάξουμε μέσα στην κοινωνία, άλλοι γι άλλους και όλοι για  όλους δηλαδή… άλλα αντί άλλων. Σε άλλα νέα ο μήνας έχει 13 και ο Φαρμάκης ΔΕΝ έχει αντίπαλο. Όχι ότι αλλάζει κάτι με αυτό αλλά … λέμε τώρα. Η επικράτησή του αναμένεται σαρωτική κι ας τσακώνονται ο Γιάννης με τον Νίκο!

Στρατηγική θέρους για τους βουλευτές!

Τις διακοπές τους σε συνδυασμό με τις περιοδείες τους σχεδιάζουν και ανακοινώνουν μέσω διαρροών κύκλων τους οι τοπικοί βουλευτές. Εδώ ωστόσο έχουμε ένα παράδοξο. Ενώ στη Νέα Δημοκρατία έχουμε τρεις εκλεγμένους βουλευτές εντούτοις το μαχαίρι και το καρπούζι το έχει ο … τέταρτος! Ο λόγος για τον Σπήλιο Λιβανό που αν και δεν εξελέγει εντούτοις όλοι περιμένουν την αξιοποίησή του και μάλιστα σε σημαντική θέση και σύντομα… Ο Πρωθυπουργός γνωρίζει πολύ καλά τον διπλανό του στο σχολείο και εκτιμά τις ικανότητές του ανεξαρτήτως εκλογής ή μη.

Τι Ουκρανία τι Πλώσταινα!

Ατυχής η σύγκριση και δίκην αστεϊσμού αλλά οι κάτοικοι της περιοχής έρχονται καθημερινά αντιμέτωποι με τα … χαρακώματα των έργων της ύδρευσης. Φίλε Δήμαρχε, ο κόσμος όλος δεν έχει 4Χ4 και πέρα από τα χαμηλά ΙΧ έχουμε και τις μαμάδες με τα καρότσια, τους ηλικιωμένους, τα μικρά παιδιά! Κάντε κάτι πριν είναι αργά και πριν έχουμε κάποιο σοβαρό ατύχημα. Η υπομονή του κόσμου έχει εξαντληθεί και δεν είναι λίγοι εκείνοι που σκέφτονται πιο δυναμικές αντιδράσεις. Και μια που μιλάμε για την Πλώσταινα… κάντε κάτι για το σιντριβάνι στην πλατεία Ακακίας Κορδόση. Είναι εστία μόλυνσής και διαρκής πηγή κινδύνου!

quiz: Ποιο δεξιό στέλεχος ξεκίνησε -κατά την προσφιλή προεκλογική του τακτική- να εξαπολύει πυρά για να … εξαργυρώσει μετά την σιωπή του;

quiz2: Ποιο συγγενικό πρόσωπο, εν δυνάμει υποψήφιας μίλαγε με αχαραχτήριστες φράσεις και αρκετά γαλλικά προς το πρόσωπο του δημάρχου και…. τώρα δήλωσε υποταγή; Όποιος το βρει κερδίζει Nes-Κουίκ για ένα χρόνο!

Ραντεβού την ερχόμενη εβδομάδα…

Αφήστε μια απάντηση