Μαρία Μόκκα: Παρέμεινε η αρχηγός στην ΑΕΚ Μεσολογγίου

Η σημαία στον ιστό της…. Η αρχηγός παρέμεινε και θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες της στην ΑΕΚ Μεσολογγιου για 12η συνεχόμενη αγωνιστική σαιζόν… Η Μαρία Μοκκα θεωρείται ευρέως ως μία από τις καλύτερες αμυντικές παίκτριες στο γυναικείο ποδόσφαιρο, έχει διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία της ΑΕΚ Μεσολογγιου όλα αυτά τα χρόνια. Οι ικανότητές της, η αμυντική της δεινότητα και η παρουσία της στο γήπεδο και η ευχέρεια της στο σκοράρισμα κυρίως από στατικές φάσεις την καθιστούν από τις πολυτιμότερες παίκτριες για την ομάδα τής Αιτωλοακαρνανίας. Το δελτίο τύπου

Η ΑΕΚ Μεσολογγιου είναι στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει τους φίλους της ότι η ποδοσφαιριστρια, Μαρία Μοκκα θα φοράει και την νέα αγωνιστική περίοδο 2023-24 τη φανέλα της Ομάδας μας.

Φορώντας το Νο 4 στην πλάτη με την ποιότητα και το πάθος της για επιτυχίες θα είναι ακόμη μια χρονιά μαζί μας, στη νέα σελίδα του Συλλόγου.

Της ευχόμαστε πάνω από όλα Υγεία και πολλές επιτυχίες με το Σύλλογό μας. Η Μαρία Μοκκα δήλωσε: «Η ΑΕΚ Μεσολογγίου αποτελεί πλέον οικογένεια για εμένα . Είμαι χαρούμενη που θα αγωνίζομαι για μια ακόμα χρονιά στην ομάδα.
Ευχαριστώ για όλα τη διοίκηση, το προπονητή και τις συμπαικτριες μου. Οι συνθήκες στην Ομάδα είναι ιδανικές για εμένα αλλά και για όποια αγωνίζεται σε αυτή. Η φανέλα είναι βαριά, όπως και η Ιστορία του Συλλόγου και είμαι αποφασισμένη και εγώ όπως και οι συμπαίκτριες μου να δώσουμε τα πάντα για να επανέλθει η ΑΕΚ Μεσολογγιου εκεί που πραγματικά αξίζει . Εύχομαι να είμαστε όλες υγιείς, και προσωπικά να κάνω μία εξίσου πολύ καλή χρονιά, ώστε να βοηθήσω την ομάδα να κατακτήσει τους στόχους της».

Αφήστε μια απάντηση