Ακόμη δύο υποψήφιοι στο συνδυασμό του Θανάση Λύρου

Συμπόρευση ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΡΑΒΙΑ
με τον υποψήφιο Δήμαρχο, ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ

Ανταποκρίθηκα με προθυμία στο κάλεσμα του ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟΥ να συμμετάσχω μαζί του στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.
Γνωρίζω τον άνθρωπο, ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ, γνωστό Γεωπόνο και Δικηγόρο, την μεγάλη και ανιδιοτελή προσφορά του, τις γνώσεις και τις ικανότητές του και είμαι σίγουρος πως με συνεργασία, σεβασμό και αξιοπρέπεια θα δώσουμε πνοή στον εγκαταλελειμμένο Δήμο μας και στους συνδημότες μας την ανάπτυξη που χρειάζονται.
Καλώ τους φίλους να στηρίξουν με την ψήφο τους την κοινή μας προσπάθεια.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΒΙΑΣ
Πτυχιούχος Ηλεκτρομηχανολόγος
Επιμελητής εργασιών Ξενοδοχειακών μονάδων

Η ανακοίνωση του υποψηφίου δημάρχου ΙΠ Μεσολογγίου:

Ευχαριστώ τον ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΡΑΒΙΑ, από την Κατοχή, και τον καλωσορίζω στον καλό και τίμιο προεκλογικό μας αγώνα, για να πάμε τον Δήμο μας εκεί που του αξίζει.
Ο αγαπητός μας Ιωάννης, με μεγάλη εμπειρία στην φροντίδα τεχνικών εργασιών ξενοδοχειακών μονάδων, αποφάσισε να συνεργαστεί μαζί μας στην κοινή προσπάθεια για την τουριστική ανάπτυξη του τόπου μας και όχι μόνο.
Είναι σίγουρο πως με αυτούς τους ανθρώπους στο πλάι μας οι στόχοι μας θα γίνουν πράξη.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ
Υποψήφιος Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου


Συμπόρευση ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ
με τον υποψήφιο Δήμαρχο, ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ

Γνωρίζω πολύ καλά το ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ και ξέρω πως είναι ένας δυναμικός και αποφασιστικός άνθρωπος, με μεγάλη προσφορά στον τόπο μας.
Ανταποκρίθηκα κι εγώ όπως τόσοι άλλοι συμπολίτες μου στο κάλεσμά του να είμαι υποψήφιος μαζί του στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές, για να βοηθήσω κι εγώ με τις δικές μου δυνάμεις.
Είμαι βέβαιος πως από τη θέση του Δημάρχου, με τις γνώσεις, την εμπειρία και τις ικανότητες που διαθέτει, με συνεργασία, σεβασμό και αξιοπρέπεια, θα δούμε καλύτερες μέρες.
Προτείνω στους συνδημότες μας να κάνουν τη σωστή επιλογή, να ψηφίσουν το ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ, για να έρθει η ανάπτυξη, για το καλό όλων μας.

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
Πυροσβέστης
Πτυχιούχος Ηλεκτρικών Τηλεπικοινωνιών και Δικτύων

Η ανακοίνωση του υποψηφίου δημάρχου ΙΠ Μεσολογγίου:

Ευχαριστώ τον ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟ, από το Μεσολόγγι, και τον καλωσορίζω στον καλό και τίμιο προεκλογικό μας αγώνα, για να πάμε τον Δήμο μας εκεί που του αξίζει.
Ο αγαπητός μας, Ευάγγελος, έμπειρος συμπολίτης μας στο δύσκολο και επικίνδυνο έργο τού πυροσβέστη αλλά σωτήριο για την ζωή των ανθρώπων και των περιουσιών, αποφάσισε να πορευτεί μαζί μας και να προσφέρει κι αυτός στην κοινή μας προσπάθεια ανάπτυξης του Δήμου μας.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ
Υποψήφιος Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου

Αφήστε μια απάντηση