Με τον συνδυασμό του Σπ. Διαμαντοπούλου, ο Μιχάλης Μπιλάλης

Ένα από τα μεγάλα ονόματα έκλεισε στο συνδυασμό του Σπύρου Διαμαντόπουλου, που θα δώσει ώθηση και δυναμική στον συνδυασμό του υποψήφιου δημάρχου.

Η ανακοίνωση του υποψηφίου δημάρχου ΙΠ Μεσολογγίου Σπύρου Διαμαντόπουλου:

Καλωσορίζουμε στον συνδυασμό μας #ΜΑΖΟΙ τον πολύ καλό μας φίλο Μιχάλη Μπιλάλη.

Ο Μιχαλης είναι αστυνομικος.

Εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος του Δήμου μας στην τρέχουσα δημοτική περίοδο και Γενικός Γραμματέας Ένωσης Αστυνομικών υπαλλήλων Αιτωλοακαρνανίας.

Ταυτόχρονα η αγάπη του για το ποδόσφαιρο τον οδήγησε στην ενεργό συμμετοχή του με τα διοικητικά δρώμενα της ιστορικής ομάδας ποδοσφαίρου Α.Ε.Μεσολογγιου στην οποία διατέλεσε Προεδρος.

Οι αθλητικές εγκαταστάσεις του δήμου μας δεν κοσμούν ως όφειλαν την πρωτεύουσα του νομού μας, ενώ θεωρεί χρέος όλων μας και ευθύνη μας απέναντι στη νεολαία, να βάλουμε προτεραιότητα την άθληση και την ψυχαγωγία των δημοτών μέσα από στοχευμένες παρεμβάσεις στο χώρο του αθλητισμού και της άσκησης γενικότερα.

Γεννημένος μαχητής της ζωής, υπόδειγμα θάρρους, δύναμης και πίστης θέλει να προσφέρει ξανά τις υπηρεσίες του για το καλό του δήμου μας.

Να μεταλαμπαδεύσει τη δυνατή πίστη του σε πίστη όλων των συνδημοτών ότι μπορούμε #ΜΑΖΟΙ να τα καταφέρουμε και να αλλάξουμε τον τόπο μας.

Γιατί να αλλάξουμε τον τόπο μας ;
Γιατί μπορούμε να δημιουργήσουμε υπεραξίες για όλους.
Γιατί πρέπει και μπορούμε να κρατήσουμε τον κόσμο στη γενέτειρα τους.

Έχοντας την εμπειρία του δημοτικού συμβούλου και έχοντας υπάρξει στην αντιπολίτευση ως επικεφαλής παράταξης, γνωρίζει καλά τα θέματα που ταλανίζουν το δήμο μας.
Αλλά και τις ευκαιρίες που μπορούμε να δημιουργήσουμε για το καλό όλων μας.

Μιχάλη, σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σου στο πρόσωπο μου. Ο συνδυασμό μας χρειάζεται τη δύναμη σου αλλά και την πίστη ότι #ΜΑΖΟΙ θα τα καταφέρουμε.

Σου εύχομαι από καρδιάς να έχεις έναν τίμιο και ειλικρινή αγώνα.

Αφήστε μια απάντηση