Νομαρχιακή Ολομέλεια ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Αιτωλοακαρνανίας.

Όπως είναι γνωστό την Τετάρτη 12 Ιουνίου 2023, πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα διευρυμένη Περιφερειακή συνεδρίαση του ΠΑΣΟΚ -Κίνημα Αλλαγής, με αντικείμενο τις επερχόμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές και με την παρουσία του συντονιστή της επιτροπής για τις εκλογές Κώστα Σκανδαλιδη.


Στη συνεδρίαση αυτή έγινε μια ευρεία συζήτηση αναφορικά με το πολιτικό πλαίσιο που διέπει την λειτουργία και των δυο βαθμών Αυτοδιοίκησης, ενώ τονίστηκε ιδιαίτερα η διαχρονική συμβολή του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, στις θεσμικές τους εκφράσεις. Επίσης αποφασίστηκε όπως πραγματοποιηθούν ανάλογες διαδικασίες και στις τρεις Περιφερειακές Ενότητες ( Αιτωλ/νια, Αχαΐα, Ηλεία ) προκειμένου μέσα από την διαβούλευση των μελών του, να προκύψουν και επιμέρους προτάσεις ενόψει των Αυτοδιοικητικών εκλογών.


Προς αυτή την κατεύθυνση η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ -Κίνημα Αιτωλοακαρνανίας πραγματοποιεί την Δευτέρα 17 Ιουλίου 2023 και ώρα 20:00 μ.μ. στο ξενοδοχείο Imperial Αγρινίου Νομαρχιακή Ολομέλεια με την συμμετοχή των μελών της επιτροπής εκλογικού αγώνα καθώς και των στελεχών της που δραστηριοποιούνται σε όλα τα όργανα της Αυτοδιοίκησης·

Αφήστε μια απάντηση