Ο Εργολάβος 102

Καλησπέρα φίλες και φίλοι του εργολάβου, σήμερα είναι Κυριακή και όπως έχουμε πει ο Εργολάβος θα είναι εδώ για να σας ενημερώνει για όσα οι άλλοι δεν σας λένε.

Στιγμές παράνοιας στο δήμο Μεσολογγίου…

Ζούμε στιγμές παράνοιας στο δήμο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου. Στις 10/07 πραγματοποιήθηκε οικονομική επιτροπή του δήμου ΙΠ Μεσολογγιου στην οποία συμμετείχε και η αντιδήμαρχος κα. Μελαχρή και ομόφωνα η οικονομική επιτροπή αποφάσισε να προσφύγει στα δικαστήρια εναντίον της προσωρινής απόφασης που είχαν πάρει οι 6 εργαζόμενοι που είχαν προσληφθεί μέσω ΔΥΠΑ στο δήμο.

Η απόφαση της ΟΕ στις 10/07 ήταν ομόφωνη εναντίον των εργαζομένων και εδώ ξεκινούν οι στιγμές παράνοιας που ζούμε στο δήμο. Η κα. Μελαχρή έπειτα από μία ή δύο ημέρες παρευρέθηκε στο δικαστήριο ως μάρτυρας υπέρ των εργαζομένων και κόντρα στην απόφαση που είχε ψηφίσει στην ΟΕ και ζητούσε την παραμονή τους στο δήμο. Αν αυτό δεν είναι παράνοια τότε ποιο είναι;

Τώρα εμείς δεν ξέρουμε αν ο δήμαρχος είχε λάβει γνώση για τις ενέργειες της αντιδημάρχου του. Τώρα “ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε” δήμαρχε….

Αναθέσεις και πληρωμές σε συγγενείς υποψηφίων με την δημιουργική ανατροπή…

Η σύζυγος που είναι ειδική συνεργάτης του δημάρχου ανακοινώνεται υποψήφια με την δημιουργική ανατροπή και ο σύζυγός της παίρνει ανάθεση 20.548.78 ευρώ.

Αδερφός υποψήφιας με την δημιουργική ανατροπή λαμβάνει ανάθεση από το δήμο 11.141.40 ευρώ.

Τιμολόγια που εξοφλούνται στην αντιδήμαρχο κα. Μελαχρή, δεν έχουν προηγούμενο…

Κατά τ’άλλα βαίνομεν προς εκλογάς..

Τα κοιμητήρια του δήμου μας σε πλήρη εγκατάλειψη…

Τεράστιο πρόβλημα υπάρχει στα κοιμητήρια του δήμου μας… Εικόνες εγκατάλειψης από την δημοτική αρχή, με τα χορτάρια να καλύπτουν τα μνημεία και ο υπεύθυνος αντιδήμαρχος κ. Τρουπος παρόλο που έχουμε ξανά ασχοληθεί από την στήλη μας για το συγκεκριμένο θέμα φαίνεται να μην λαμβάνει υπόψιν τα λεγόμενα μας και να ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ… Τα χρήματα όμως που πληρώνουν οι δημότες για τα κοιμητήρια τι γίνονται;; Θα χρησιμοποιηθούν για τους σκοπούς που δίνονται ή ….. μάλλον βαίνομεν προς εκλογάς;

Αινίγματα για δυνατούς λύτες

Σύμφωνα με πληροφορίες σε λίγη ώρα θα δημοσιευθούν τα αποτελέσματα της ηλεκτρονικής δημοσκόπησης του messolonghivoice που αφορούσε τις δημοτικές εκλογές του δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου….. Πολλές θα είναι οι εκπλήξεις, μείνετε συντονισμένοι!

Καλό σας βράδυ, ανανεώνουμε ραντεβού την ερχόμενη Κυριακή…

Αφήστε μια απάντηση