Συμπόρευση ΕΥΘΑΛΙΑΣ ΠΙΕΡΡΟΥ με τον υποψήφιο Δήμαρχο, ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ

Η ανακοίνωση του υποψηφίου δημάρχου ΙΠ Μεσολογγίου, Θανάση Λύρου:

Ευχαριστώ την ΕΥΘΑΛΙΑ ΠΙΕΡΡΟΥ, από τη Μάστρο, και την καλωσορίζω στον καλό και τίμιο προεκλογικό μας αγώνα, για να πάμε τον Δήμο μας εκεί που του αξίζει.
Η αγαπητή μας Ευθαλία είναι ένας δραστήριος άνθρωπος, με γνώσεις στην Οικονομία και τη Λογιστική Διαχείριση, που εργάζεται για χρόνια στον ιδιωτικό τομέα, έχει αποκτήσει αρκετή εμπειρία και γνωρίζει πως μόνο μια νέα και αποφασισμένη Δημοτική Αρχή μπορεί αν δώσει λύση στα χρονίζοντα προβλήματα του τόπου μας.
Αποτελεί τιμή για μας η συμμετοχή της στον συνδυασμό μας.
ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ
Υποψήφιος Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου


Δουλεύω για χρόνια στον ιδιωτικό τομέα, ως Πτυχιούχος της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας, του ΤΕΙ Μεσολογγίου, και γνωρίζω πολύ καλά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν κυρίως οι νέοι άνθρωποι για εξεύρεση αξιοπρεπούς εργασίας.
Σαν άνθρωπος, που ενδιαφέρομαι για την ανάπτυξη και την δημιουργία θέσεων εργασίας στον τόπο μας, ανταποκρίθηκα με προθυμία στην πρόσκληση του πολύ γνωστού σε όλους μας Καθηγητού Γεωπόνου και Δικηγόρου, ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟΥ, να είμαι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος μαζί του.
Η μέχρι τώρα προσφορά του, οι ικανότητές του, η εμπειρία, οι γνώσεις και η αποφασιστικότητά του εγγυώνται ότι είναι ο μόνος που μπορεί να δημιουργήσει τις απαραίτητες προϋποθέσεις ανάπτυξης και να φέρει αποτελέσματα γρήγορα. Με την εμπειρία και τις γνώσεις μου θα συνεισφέρω για το καλύτερο δυνατό στο Δήμο μας, με συνεργασία, σεβασμό και αξιοπρέπεια.

ΕΥΘΑΛΙΑ ΠΙΕΡΡΟΥ
Πτυχιούχος Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας
ΤΕΙ Μεσολογγίου

Αφήστε μια απάντηση