Συμπόρευση ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΜΙΜΜΗ με τον υποψήφιο Δήμαρχο ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ

Ευχαριστώ την ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΙΜΜΗ, από τον Άγ. Ηλία, και την καλωσορίζω στον καλό και τίμιο προεκλογικό μας αγώνα, για να πάμε τον Δήμο μας εκεί που του αξίζει.
Η αγαπητή μας Γεωργία είναι μια δυναμική νέα γυναίκα, με μεγάλη εμπειρία στον χώρο της εστίασης, που εργάζεται ως σεφ σε μεγάλες μονάδες των Αθηνών.
Είναι τιμή για μας η συμμετοχή της στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού μας και είμαστε σίγουροι πως με τις γνώσεις της θα συμβάλει καθοριστικά στο θέμα της τουριστικής ανάπτυξης και προβολής του τόπου μας.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ
Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου


Κατάγομαι από τον Άγ. Ηλία, όπου μεγάλωσα και όπου ζει η οικογένειά μου.
Λόγω έλλειψης θέσεων εργασίας αναγκάστηκα να εγκαταλείψω το χωριό μου και να αναζητήσω δουλειά στην Αθήνα, όπου εργάζομαι ως σεφ στο χώρο της εστίασης και όπου απέκτησα μεγάλη εμπειρία.
Επισκέπτομαι συχνά τον αγαπημένο μου τόπο και θλίβομαι που κάθε φορά τον βλέπω σε χειρότερη μοίρα.
Μπροστά σ’ αυτήν την κατάσταση, αποδέχτηκα με ευχαρίστηση την τιμητική πρόταση του ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟΥ, να είμαι υποψήφια με τον συνδυασμό «Ανάπτυξη για όλους».
Γνωρίζω τον άνθρωπο και επιστήμονα, ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ, τον Γεωπόνο Καθηγητή και αξιόλογο Δικηγόρο, με την μεγάλη του προσφορά, τις γνώσεις, την εμπειρία και την αποφασιστικότητά του και είμαι σίγουρη ότι είναι ο μόνος που μπορεί να αλλάξει αυτήν την κατάσταση.
Στον αγώνα αυτό θα συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις για να πάει ο τόπος μας μπροστά.

ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΙΜΜΗ
Ιδιωτικός Υπάλληλος – Σεφ

Αφήστε μια απάντηση