Συμπόρευση ΟΛΓΑΣ ΚΟΛΟΖΑΚΗ με τον υποψήφιο Δήμαρχο, ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ

Ευχαριστώ την ΟΛΓΑ ΚΟΛΟΖΑΚΗ, από το Μεσολόγγι, και την καλωσορίζω στον καλό και τίμιο προεκλογικό μας αγώνα, για να πάμε τον Δήμο μας εκεί που του αξίζει.
Η αγαπητή μας Όλγα είναι μία μαχόμενη μητέρα με ανησυχίες για την όλο και χειρότερη κατάσταση που επικρατεί στο Δήμο μας και μέσα στην οποία προσπαθεί, όπως όλοι μας να ζήσει και να μεγαλώσει τα παιδιά της.


Ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας αυθόρμητα και θέλησε να συμπορευτεί μαζί μας, προσθέτωντας και τις δικές της απόψεις στην κοινή μας δυναμική συνεργασία για να κάνουμε τα καλύτερα για τη ζωή μας.
Εμείς όλοι μας με τις γνώσεις μας και την εμπειρία μας, θα εργασθούμε με αξιοπρέπεια και αποφασιστηκότητα, για να μην διαψεύσουμε την εμπιστοσύνη των συνδημοτών μας.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ
Υποψήφιος Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου


Η αγωνία μου και οι ανησυχίες μου για τις άσχημες συνθήκες που επικρατούν στο Δήμο μας και μέσα στις οποίες μεγαλώνουν τα παιδιά μου και τα παιδιά όλων μας, με οδήγησαν στην απόφαση να συμπορευτώ δίπλα στον κ. ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ και να είμαι υποψήφια μαζί του στις Δημοτικές εκλογές.
Στον πρόσωπό του γνώρησα έναν άνθρωπο, πρόσχαρο, με κατανόηση και έτοιμο να βοηθήσει κάθε συμπολίτη μας σε κάθε πρόβλημά του. Έμαθα για την αποτελεσματική παρέμβασή του να γίνουν έργα στο χώρο της παιδείας στο Μεσολόγγι, όπως Τ.Ε.Ι., ΕΠΑΛ, Δημόσιο Ι.Ε.Κ., Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και τα οποία μέχρι σήμερα προσφέρουν τα καλύτερα στα παιδιά μας.


Είμαι σίγουρη πως ο κ. ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ είναι αυτός που μπορεί από τη θέση του Δημάρχου με τις γνώσεις του και την εμειρία του, ως Γεωπόνος Καθηγητής και αξιόλογος Δικηγόρος σήμερα, αλλά και την δυναμικότητα που τον διακρίνει, να φέρει την ανάπτυξη που έχουμε ανάγκη.


Στη προσπάθειά του αυτή θα βοηθήσω κι εγώ με όλες μου τις δυνάμεις και τον ευχαριστώ που μου έκανε την τιμή να συνεργαστώ μαζί του.

ΟΛΓΑ ΚΟΛΟΖΑΚΗ
Ιδιωτικός υπάλληλος

Αφήστε μια απάντηση