Άλλοι δύο συμπολίτες μας προστίθενται στην μακρά λίστα υποψηφίων με τον συνδυασμό του Θανάση Λύρου.

Συμπόρευση ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΑΝΙΚΑ
με τον υποψήφιο Δήμαρχο, ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ

Ευχαριστώ τον ΓΕΩΡΓΙΟ ΜΑΝΙΚΑ από το Αιτωλικό, και τον καλωσορίζω στον καλό και τίμιο προεκλογικό μας αγώνα, για να πάμε τον Δήμο μας εκεί που του αξίζει.
Ο αγαπητός μας Γεώργιος είναι ένας νέος οικογενειάρχης, με όνειρα και διάθεση για προσφορά στον τόπο που ζει και δραστηριοποιείται.
Εμείς μπορούμε να φέρουμε ανάπτυξη στο Δήμο μας και να βοηθήσουμε όλους τους νέους ανθρώπους να έχουν δουλειά και να ζουν με αξιοπρέπεια.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ
Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου


Πήρα την απόφαση να συμπορευτώ με τον υποψήφιο Δήμαρχο Ι.Π. Μεσολογγίου, τον γνωστό σε όλους μας Γεωπόνο και Δικηγόρο, κ. ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ.
Όλοι γνωρίζουμε πως είναι ο κατάλληλος άνθρωπος να διαχειριστεί όλα τα θέματα του Δήμου μας, καθώς έχει μεγάλη εμπειρία, έχει προσφέρει πολλά στον τόπο μας και είναι αποτελεσματικός σε κάθε του ενέργεια.
Θέλουμε ανθρώπους που να μπορούν να διαχειριστούν τα τόσα σοβαρά προβλήματα που έχει ο Δήμος μας, όπως η έλλειψη θέσεων εργασίας, που αναγκάζουν πολύ κόσμο, και κυρίως εμάς τους νέους, να φεύγουμε για δουλειά σε άλλα μέρη.
Ο τουρισμός, που θα μπορούσε να φέρει εισόδημα και ανάπτυξη, είναι ανύπαρκτος.
Είμαι σίγουρος πως η ιδανική επιλογή είναι μόνον ο κ. ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ και προτρέπω τους φίλους και τους συμπολίτες μου να τον στηρίξουν με την ψήφο τους. Είναι αυτός που θα συνεργαστεί με σεβασμό και αξιοπρέπεια με όλους μας, για να πάμε το Δήμο μας μπροστά.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΝΙΚΑΣ
Ιδιωτικός Υπάλληλος


Συμπόρευση ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΓΙΑΤΣΗ
με τον υποψήφιο Δήμαρχο, ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ

Ευχαριστώ τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΓΙΑΤΣΗ, από το Χρυσοβέργι, και τον καλωσορίζω στον καλό και τίμιο προεκλογικό μας αγώνα, για να πάμε τον Δήμο μας εκεί που του αξίζει.
Ο αγαπητός μας Παναγιώτης είναι ένας δραστήριος νέος συνδημότης μας που απογοητευμένος από την εγκατάλειψη των χωριών μας και την έλλειψη θέσεων εργασίας, αναζήτησε εργασία Αθήνα.
Είναι τιμή για εμάς που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μας και θα συμμετάσχει ως υποψήφιος στο συνδιασμός μας, για να συνεργαστούμε μαζί και να δημιουργήσουμε θέσεις εργασίας. Να είναι σήγουρος ότι δεν θα τον διαψέυσουμε.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ
Υποψήφιος Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου


Με μεγάλη μου χαρά αποφάσισα να αγωνιστώ μαζί με τον κ. ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ στις επόμενες δημοτικές εκλογές, με τη βεβαιότητα ότι θα πάμε το Δήμο μας εκεί που του αξίζει.
Ο κ. Θανάσης Λύρος, γνωστός σε όλους μας ως καθηγητής Γεωπόνος και ως αξιόλογος Δικηγόρος, είναι ο άνθρωπος που έχει προσφέρει πολλά στον τόπο μας, έχει τη γνώση και το κύρος, την εμπειρία και τις ικανότητες να λύσει τα προβλήματα που για χρόνια μας βασανίζουν.
Όσοι σήμερα ενδιαφέρονται να αναλάβουν να διοικήσουν ξανά το Δήμο μας και ζητάνε την ψήφο μας, θα έπρεπε να ντρέπονται, γιατί τόσα χρόνια δεν έχουν καταφέρει να κάνουν κάτι. Η ευθύνη τώρα ανήκει σε όλους εμάς για να πάμε το Δήμο μας μπροστά.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΤΣΗΣ
Ιδιωτικός υπάλληλος

Αφήστε μια απάντηση