«Μπάχαλο» στον τηλεοπτικό «αέρα»: Έχουμε μαζί τον δήμαρχο Κιλκίς Θεόδωρο Βαφειάδη – Δήμαρχος Κιλκίς είναι ο Δημήτρης Κυριακίδης (βίντεο)

Τι μπορεί να συμβεί στον «αέρα» μίας τηλεοπτικής εκπομπής, όταν ο παρουσιαστής αποκαλεί τον καλεσμένο του με λάθος όνομα, αλλά και ο τελευταίος επιμένει να αναφέρεται στον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο; Η απάντηση δόθηκε σήμερα «on air», στην εκπομπή «Καλοκαίρι #Yes» του τηλεοπτικού σταθμού OPEN.

Πιστεύοντας ότι στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής σύνδεσης βρισκόταν «ο δήμαρχος Κιλκίς Θεόδωρος Βαφειάδης», ο εκ των παρουσιαστών της εκπομπής, Φοίβος Παπαδάκης, επιχείρησε να τον ρωτήσει για τον 27χρονο πιλότο Περικλή Στεφανίδη, ο οποίος καταγόταν από το Κιλκίς και έχασε τη ζωή του χθες -όπως και ο Χρήστος Μουλάς- στην πτώση του Canadair που επιχειρούσε για την κατάσβεση της φωτιάς στην Κάρυστο. 

Δήμαρχος Κιλκίς, ωστόσο, είναι ο Δημήτρης Κυριακίδης, ενώ ο Θεόδωρος Βαφειάδης είναι υποψήφιος για τον δημαρχιακό θώκο στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του προσεχούς Οκτωβρίου. Στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής βρισκόταν λοιπόν ο κ. Κυριακίδης, ο οποίος δεν ξεκαθάρισε ευθύς εξ αρχής στον παρουσιαστή το λάθος, αλλά μιλούσε για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο.

Ακολούθησε ο εξής… ασύλληπτος διάλογος:

Παπαδάκης: Έχουμε μαζί μας τον κύριο Θεόδωρο Βαφειάδη, τον δήμαρχο Κιλκίς, καθώς ο 27χρονος Περικλής είχε καταγωγή από το Κιλκίς και φυσικά θρηνεί όλη η τοπική κοινωνία, όπως και όλη η Ελλάδα

Κυριακίδης: Καλημέρα. Μάλλον έχετε κάνει κάποιο λάθος. Παρακαλώ να το διορθώσετε άμεσα. Δήμαρχος Κιλκίς είναι ο Δημήτρης Κυριακίδης.

Παπαδάκης: Έχετε απόλυτο δίκιο, μας συγχωρείτε.

Κυριακίδης: Ναι, αλλά αυτά τα πράγματα δεν πρέπει να συμβαίνουν. Είναι ένα τρανταχτό λάθος. Δεν πρέπει να μπερδεύουν τους δημάρχους.

Παπαδάκης: Κύριε Βαφειάδη, πείτε μου την ιδιότητά σας για να το διορθώσουμε.

Κυριακίδης: Πάλι κάνετε το ίδιο λάθος. Λυπάμαι. Δεν μπορώ να συνεννοηθώ. Δήμαρχος Κιλκίς είναι ο Δημήτρης Κυριακίδης. Συγγνώμη. Να είστε πάρα πολύ προσεκτικοί στις συνδέσεις, να ξέρετε με ποιον μιλάτε. Ξανακάνετε το ίδιο λάθος…

Με τον Φοίβο Παπαδάκη να συνεχίζει, ωστόσο, να μην καταλαβαίνει και να τον αποκαλεί «κύριο Βαφειάδη», ο κ. Κυριακίδης αποφάσισε να πει ευθέως ποιος είναι, εγκαταλείποντας το τρίτο πρόσωπο: «Διορθώστε το, σας παρακαλώ. Σας ακούω, αλλά βλέπω ότι δεν έχετε διορθώσει ακόμα το λάθος. Πάλι κάνετε το ίδιο λάθος. Μα, δεν είμαι ο κ. Βαφειάδης. Μιλάτε με τον κ. Κυριακίδη, δήμαρχο Κιλκίς»…

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση