Συμπόρευση ΗΡΩΣ ΓΑΒΡΙΕΛΑΤΟΥ με τον υποψήφιο Δήμαρχο ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ

Ευχαριστώ την ΗΡΩ ΓΑΒΡΙΕΛΑΤΟΥ, από το Νεοχώρι, και την καλωσορίζω στον καλό και τίμιο προεκλογικό μας αγώνα, για να πάμε τον Δήμο μας εκεί που του αξίζει.
Η αγαπητή μας Ηρώ είναι μια δυναμική γυναίκα, με ανησυχίες και προτάσεις για τον τόπο μας που τον βλέπει κάθε μέρα να βαδίζει από το κακό στο χειρότερο.
Είναι τιμή για μας η συμμετοχή της στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού μας και είμαστε σίγουροι πως με την δραστηριότητα της και τις προτάσεις της θα συμβάλει στην απόφαση μας για να κάνουμε τα καλύτερα στον τόπου μας.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ
Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου


Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο αγαπημένο μας Νεοχώρι, όπου ζω με την οικογένειά μου.
Με θλίψη και αγανάκτηση παρακολουθώ, όπως όλοι μας την απαράδεκτη κατάσταση στο τόπο μας και στο Δήμο μας.
Αποδέχτηκα με ευχαρίστηση την τιμητική πρόταση του ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟΥ, να είμαι υποψήφια με τον συνδυασμό «Ανάπτυξη για όλους» για να προσθέσω και τις δικές μου στο καινούργιο που έρχεται.
Γνωρίζω τον άνθρωπο και επιστήμονα, ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ, τον Γεωπόνο Καθηγητή και αξιόλογο Δικηγόρο, με την μεγάλη του προσφορά, τις γνώσεις, την εμπειρία και την αποφασιστικότητά του και είμαι σίγουρη ότι είναι ο μόνος που μπορεί να αλλάξει αυτήν την κατάσταση.
Στον αγώνα αυτό θα ήθελα να καλέσω όλους του συνδημότες μας, πέρα από όποιες προσωρινές συναλλαγές, να δουν την αλήθεια και την πραγματικότητα και να συμπορευτούν μαζί μας για να κάνουμε το τόπο μας όπως μας αξίζει.

ΗΡΩ ΓΑΒΡΙΕΛΑΤΟΥ
Ελεύθερος Επαγγελματίας

Αφήστε μια απάντηση