Ο αστυνομικός Γιάννης Κολώνιας συμπορεύεται με τον συνδυασμό του Σπύρου Διαμαντόπουλου

Σε μια πολύ σημαντική προσθήκη πέρασε ο υποψήφιος δήμαρχος Σπυρος Διαμαντοπουλος ανακοινώνοντας τον αστυνομικό κ. Γιάννη Κολώνια.

Μάλιστα η ανακοίνωση της υποψηφιότητας προέρχεται από την Μύκονο μιας και εκεί υπηρετεί για την καλοκαιρινή σεζόν ο αγαπητός Γιαννης.

Σε δήλωση του ο κος Διαμαντόπουλος αναφέρει, « Αν χρειαστεί θα φτάσω και στην Αμερική προκειμένου να πείσω όλες τις υγιείς δυνάμεις του τόπου μας να συμμετέχουν ενεργά στην μεγάλη οικογένεια του συνδυασμού μας. Με τον Γιάννη έχουμε μεγαλώσει μαζί, γνωριζόμαστε αρκετά καλά και τον εμπιστεύομαι απόλυτα στο πλάνο που έχω στο μυαλό μου για την επόμενη μέρα. Το γεγονός ότι ο κ. Κολωνιας υπηρετεί σε ένα νησί που δέχεται εκατομμύρια τουρίστες σίγουρα τον οπλίζει με πολύτιμη εμπειρία σε θέματα ασφαλείας. Ο Δήμος μας έχει σοβαρό θέμα ασφάλειας και θα πρέπει όλοι ΜΑΖΟΙ να οργανώσουμε και να υλοποιήσουμε ένα πλάνο που θα επαναφέρει την ηρεμία και την ευταξία στο δήμο μας ».

Ο Γιαννης Κολωνιας είναι ταυτόχρονα αντιπρόσωπος της Ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Αιτωλίας στην πανελλήνια ομοσπονδία αστυνομικών.

Καλωσορίζουμε τον κ. Κολωνια Γιάννη και του ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Αφήστε μια απάντηση