Νέα εβδομάδα, νέες υποψηφιότητες με τον συνδυασμό του Θανάση Λύρου

Συμπόρευση Αικατερίνης Κουλούρη
με τον υποψήφιο Δήμαρχο, Θανάση Λύρο

Ευχαριστώ την Αικατερίνη Κουλούρη, από το Αιτωλικό, και την καλωσορίζω στον καλό και τίμιο προεκλογικό μας αγώνα, για να πάμε τον Δήμο μας εκεί που του αξίζει.
Η αγαπητή μας Κατερίνα είναι μια έμπειρη οικογενειάρχης, που παρατηρεί με θλίψη και αγανάκτηση την απαράδεκτη κατάσταση που βιώνουμε στο Δήμο μας.
Είναι τιμή για μας που συμπορεύεται μαζί μας, και να είναι σίγουρη πως δεν θα την διαψεύσουμε.

Θανάσης Λύρος
Υποψήφιος Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου

Επειδή γνωρίζω πολλά χρόνια το Θανάση Λύρο και ξέρω πόσα έχει προσφέρει στον τόπο, ανταποκρίθηκα με προθυμία στο κάλεσμά του να είμαι υποψήφια μαζί του.
Ξέρω πως είναι ένας ικανός και αποτελεσματικός άνθρωπος, με πολλές γνώσεις και είμαι σίγουρη πως μπορεί να οδηγήσει τον τόπο μας στην ανάπτυξη που χρειάζεται.
Ο τόπος μας συνεχώς μαραζώνει και υποφέρει από βασικές ανάγκες. Δρόμους ακατάλληλους, τα σκουπίδια να μας πνίγουν και να μην υπάρχουν θέσεις εργασίας για να μείνουν τα παιδιά μας στον τόπο τους.
Για να μπορέσουμε να ανατρέψουμε την άσχημη αυτή κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, η ελπίδα μας είναι να εκλέξουμε τον καλύτερο κι αυτός είναι ο Θανάσης Λύρος.
Καλή επιτυχία σε όλους μας.

Αικατερίνη Κουλούρη
Οικιακά


Συμπόρευση Μάρκου Χρήστου
με τον υποψήφιο Δήμαρχο, Θανάση Λύρο

Ευχαριστώ τον Μάρκο Χρήστου, από το Νεοχώρι, και τον καλωσορίζω στον καλό και τίμιο προεκλογικό μας αγώνα, για να πάμε τον Δήμο μας εκεί που του αξίζει.
Ο αγαπητός μας Μάρκος είναι ένας ανήσυχος νέος, που ζει την σημερινή δύσκολη κατάσταση και αγωνιά, όπως όλοι οι νέοι, για το μέλλον του, αφού η εξεύρεση θέσεων εργασίας στον τόπο μας είναι ζητούμενο.
Είναι τιμή μας που θα είναι υποψήφιος μαζί μας, εκτιμώντας τις θέσεις και την αποφασιστικότητά μας να αλλάξουμε τα πράγματα στο Δήμο μας.

Θανάσης Λύρος
Υποψήφιος Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου

Στο πρόσωπο του κ. Θανάση Λύρου είδα έναν άνθρωπο με καθαρές θέσεις, με δυναμικότητα και αποφασιστικότητα να τις υλοποιήσει.
Ανταποκρίθηκα στο κάλεσμά του να είμαι υποψήφιος με τον συνδυασμό «Ανάπτυξη για όλους» και είμαι σίγουρος πως ο Γεωπόνος και Δικηγόρος, κ. Θανάσης Λύρος, είναι ο κατάλληλος άνθρωπος να διαχειριστεί όλα τα θέματα του Δήμου μας, καθώς έχει μεγάλη εμπειρία και έχει προσφέρει πολλά με ανιδιοτέλεια.
Προτρέπω τους φίλους και τους συμπολίτες μου να μας στηρίξουν με την ψήφο τους

Μάρκος Χρήστου
Ιδιωτικός Υπάλληλος


Συμπόρευση ΣΤΑΥΡΟΥ ΜΟΥΓΙΑ
με τον υποψήφιο Δήμαρχο, ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ

Ευχαριστώ τον ΣΤΑΥΡΟ ΜΟΥΓΙΑ, από το Μεσολόγγι, και τον καλωσορίζω στον καλό και τίμιο προεκλογικό μας αγώνα, για να πάμε τον Δήμο μας εκεί που του αξίζει.
Ο αγαπητός μας Σταύρος, είναι ένας νέος και αξιόλογος συνδημότης μας, που μπροστά στην ανυπαρξία προοπτικής αξιοπρεπούς εργασίας στον τόπο μας, αναζήτησε εργασία στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Γερμανία.
Εκεί, εργάστηκε στον χώρο της εστίασης και μέσα σε μία δεκατία ίδρυσε δικά του καταστήματα.
Έχει μεγάλη εμπειρία στον χώρο της τουριστικής ανάπτυξης και αποτελεί τιμή για τον συνδυασμό μας η απόφασή του να συνεργαστεί μαζί μας στην κοινή προσπάθεια για την πρόοδο του Δήμου μας.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ
Υποψήφιος Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου

Ανταποκρίθηκα με προθυμία στο κάλεσμα του ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟΥ να συμπορευτώ μαζί του στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές.
Γνώρισα τον κ. ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ, γνωστό Γεωπόνο και αξιόλογο Δικηγόρο, εκτίμησα την μεγάλη και ανιδιοτελή προσφορά του, τις γνώσεις και τις ικανότητές του και είμαι σίγουρος πως με συνεργασία, σεβασμό και αξιοπρέπεια θα δώσει λύσεις στα προβλήματα του Δήμου μας αλλά και στους συνδημότες μας την ανάπτυξη που χρειάζονται.
Καλώ τους φίλους να στηρίξουν με την ψήφο τους την κοινή μας προσπάθεια.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΟΥΓΙΑΣ
Επιχειρηματίας Εστίασης

Αφήστε μια απάντηση