𝞖 𝞐𝞙𝞐𝞓𝞖𝞛𝞘𝞐 𝞣𝞖𝞢 𝞛𝞔𝞒𝞐𝞚𝞖𝞢 𝞐𝞔𝞛 𝞔𝞟𝞔𝞢𝞣𝞠𝞔𝞧𝞔

Η διοίκηση της Αθλητικής Ένωσης Μεσολογγίου με χαρά ανακοινώνει την επανέναρξη των Ακαδημιών της. Ύστερα από δεκάδες αιτήματα παιδιών και γονέων, η ιστορική Ακαδημία της ΑΕΜ επιστρέφει. Με την ομάδα μας πλέον στις Εθνικές κατηγορίες, ήρθε η κατάλληλη στιγμή της ανασυγκρότησης, της αναδόμησης των ακαδημιών και της επαγγελματικής τροχιάς στην οποία έχουμε θέσει ως στόχο να λειτουργήσουν από εδώ και στο εξής.

Βασική προτεραιότητα μας είναι η άρτια οργάνωση και λειτουργία των Ακαδημιών με έμπειρους Προπονητές – Παιδαγωγούς ώστε να γίνει πλήρης αξιοποίηση των ταλέντων της περιοχής μας και η στελέχωση της ανδρικής ομάδας, όσο το δυνατό με περισσότερα παιδιά που θα προέρχονται από τις Ακαδημίες του ομάδας μας.

Καλούμε τους συμπολίτες μας να σταθούν αρωγοί στα σχέδια μας και να εμπιστευθούν τα παιδιά τους σε ένα διοικητικό και προπονητικό τιμ που θα εργάζονται και θα προπονούνται σε ιδανικές συνθήκες με άριστη υλικοτεχνική υποδομή, με αγάπη για τον αθλητισμό και προπάντων με άριστη διαπαιδαγώγηση των νεαρών αθλητών.

Υπεύθυνος των Ακαδημιών μας αναλαμβάνει ο Γιάννης Κοντός και μαζί του θα έχει τον Γιάννη Κουφό ως προπονητή – συνεργάτη.

Ο νέος προπονητής των Ακαδημιών έχει εργαστεί στις αντίστοιχες του Ολυμπιακού Πειραιώς και της Ένωσης Απόλλων Ακράτητος Ρέντη, ενώ τα τελευταία δύο χρόνια υπήρξε προπονητής της αντρικής ομάδας του Άρη Αιτωλικού. Ο άμεσος συνεργάτης του, Γιάννης Κουφός είναι αθλητής και παίκτης της ΑΕΜ.

🖊️Οι εγγραφές ξεκινούν την Tετάρτη 23 Αυγούστου και θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή, 18:30–19:30 στα γραφεία της ΑΕΜ στο ΔΑΚ Μεσολογγίου. Τηλέφωνο πληροφοριών και προεγγραφών.

☎️ Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στα παρακάτω τηλέφωνα 6988669629 @Giannis Kontos , 6984098262 Γιάννης Κουφός

⚽ Γιατί να μας επιλέξετε!
Η ακαδημία της ΑΕΜ λειτουργεί σαν το πρώτο βήμα ένταξης στο μαζικό και αναπτυξιακό αθλητισμό, όπου παιδιά ηλικίας 5 έως 15 ετών έρχονται σε πρώτη επαφή με το ποδόσφαιρο και την ΑΕΜ. Βασική μας επιδίωξη είναι να ενθαρρύνουμε και να υποστηρίξουμε όλους τους μικρούς μας φίλους να ασχοληθούν με τον αθλητισμό, να έρθουν κοντά στην οικογένεια της ΑΕΜ και να γαλουχηθούν με τις κατάλληλες αθλητικές, παιδαγωγικές και ΑΕΜικές αξίες.

Oι δραστηριότητες της ακαδημίας έχουν προπονητικό και εκπαιδευτικό χαρακτήρα, κοινωνικό και πολιτιστικό πρόσωπο.

🥅 Φιλοσοφία
Σημασία στον Αθλητισμό και στις προοπτικές του έχει το Ταξίδι και όχι ο Προορισμός! Επικεντρωνόμαστε στο μοντέλο της μακρόχρονης αθλητικής ανάπτυξης των παιδιών, και όχι στο αποτέλεσμα του αγώνα. Βασική μας επιδίωξη είναι η ποιοτική εκμάθηση, των βασικών αρχών του ποδοσφαίρου μέσα από ένα σύγχρονο και μεθοδικό τρόπο προπόνησης, αλλά και η διαμόρφωση ενός συστήματος αξιών με έννοιες όπως αυτοπειθαρχία, ευγενής άμιλλα, ήθος, ομαδικότητα και αυτοπεποίθηση. Μέσα από τη συμμετοχή στον αθλητισμό χτίζεται η αυτοπεποίθηση, και το παιδί αποκτά καλύτερη αυτοεικόνα.

⚽ Όραμα
Η οργάνωση άρτιων, τεχνικά και λειτουργικά, σχολών ποδοσφαίρου που θα οδηγήσει στην ουσιαστική και ποιοτική αναβάθμιση του τρόπου εκπαίδευσης και αξιολόγησης των νεαρών ποδοσφαιριστών ηλικίας από πέντε έως και δεκαπέντε (5-15) ετών. Η διεύθυνση ακαδημίας ποδοσφαίρου εκτός από την προώθηση του ποδοσφαίρου αλλά και του αθλητισμού γενικότερα δίνει ιδιαίτερη έμφαση στη διδασκαλία αξιών όπως ο σεβασμός και η τήρηση των κανόνων του αθλήματος, η κοινωνική και προσωπική ανάπτυξη κάθε νεαρού αθλούμενου.

𝞐𝞙𝞐𝞓𝞖𝞛𝞘𝞐 𝞐𝞔𝞛, 𝞛𝞘𝞐 𝞘𝞢𝞣𝞞𝞠𝞘𝞐 𝞐𝞟𝞞 𝞣𝞞 𝟭𝟵𝟳𝟬

Αφήστε μια απάντηση