Υποψήφια με τον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή» η Γεωργία Κότσαρη

Υποψήφια θα είναι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές η Γωγώ Κότσαρη συζ. Παναγιώτη Δαλάρη, Φιλόλογος – Ελεύθερη Επαγγελματίας από το Μεσολόγγι, με τον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο, η οποία σε δήλωσή της ανέφερε:


« Με τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο, μας συνδέει, εδώ και χρόνια, μια σχέση που τη διακρίνει η εκτίμηση και ο αλληλοσεβασμός. Στη δύσκολη δημοτική του θητεία, δεδομένης της πανδημίας που μεσολάβησε, επέδειξε το απαιτούμενο σθένος, ενώ, ευθύς εξαρχής, φάνηκαν οι προθέσεις του για τον τόπο, δουλεύοντας με αποφασιστικότητα και επιμονή πέρα από προσωπικά συμφέροντα και μικροπολιτικές σκοπιμότητες, στοιχεία που στο παρελθόν κόστισαν ακριβά στην πόλη μας.


Την πρόταση να συνταχθώ μαζί του, ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος του συνδυασμού «Δημιουργική Ανατροπή», την ανέγνωσα, όχι απλώς ως τιμή αλλά ως κάλεσμα στους ανθρώπους της γενιά μου, σε αυτούς όπου μετά την ολοκλήρωση των σπουδών μας επιλέξαμε συνειδητά να επιστρέψουμε στον τόπο μας και να προσφέρουμε δουλεύοντας και δημιουργώντας εδώ τις οικογένειές μας.
Συνεπώς, η δική μου ματιά, επιβάλλει να συνταχθώ με τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο και να συμβάλω τα μέγιστα στην ολοκλήρωση του έργου του μέσα από την επαναδιεκδίκηση της Δημαρχίας.


Εύχομαι από καρδιάς επιτυχία στον αγώνα του, ώστε νικητής την επόμενη μέρα να είναι μόνο ο Δήμος μας.


Ποιος, εάν όχι εμείς;


Πότε, εάν όχι τώρα;


Κότσαρη Γεωργία»

Εκ του Γραφείου Τύπου Συνδυασμού «Δημιουργικής Ανατροπής»

Αφήστε μια απάντηση