Δυο νέες υποψηφιότητες για τον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή»

Υποψήφιος με τον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο θα είναι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ο αυτοκινητιστής από τον Άγιο Γεώργιο, Βασίλης Διαμαντόπουλος.

Σε δήλωση του ο Βασίλης Διαμαντόπουλος ανέφερε:

«Με αίσθημα ευθύνης και σοβαρότητας προς όλες και όλους γνωστοποιώ την συμπόρευση μου με τον Κώστα Λύρο και την υποψηφιότητά μου με την «Δημιουργική Ανατροπή.

Η συμπαράσταση μου στο πλευρό του Δημάρχου, πέραν των άλλων, έρχεται ως ανταπόδοση στο έμπρακτο ενδιαφέρον του δημάρχου για να αποκτήσει το χωριό μας χώρο κατάλληλο και απαραίτητο για την συνέχιση των παραδόσεων μας σχετικά με το έθιμο των ιπποδρομιών. Καλώ τους συμπολίτες μου, που όλα αυτά τα χρόνια αγωνιούν για το τόπο μας, να ενισχύσουν δυναμικά αυτή την προσπάθεια ».


Υποψήφιος με τον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο θα είναι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ο συνταξιούχο, έμπειρος αυτοδιοικητικός Χρήστος Ντέκας διατελέσας πρόεδρος Αγίου Γεωργίου για δύο θητείες .

Σε δήλωση του ο Χρήστος Ντέκας ανέφερε:

«Ως Δημότης Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου, ελεύθερος επαγγελματίας αλλά και έχοντας διατελέσει δύο συνεχόμενες φορές Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αγίου Γεωργίου αντιλαμβάνομαι πλήρως τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η τοπική αυτοδιοίκηση, η τοπική 0ικονομια και η κοινωνία μας.

Χωρίς αυταπάτες, χωρίς ευχολογίες και υποτιθέμενα εύκολα μονοπάτια και μαγικά ραβδιά που οδηγούν στη γρήγορη ανάβαση, γνωρίζω καλά ότι ο δρόμος είναι ένας. Δρόμος ανηφορικός, της ευθύνης, της εργασίας και της υπομονής τον οποίο διανύουμε με τα λιγοστά μέσα που η πολιτεία μας διαθέτει προκειμένου να καταφέρουμε να βελτιώσουμε τις συνθήκες διαβίωσης στον τόπο μας. Χωρίς υποσχέσεις και μεγάλα λόγια.

Την σημερινή κατάσταση στην τοπική αυτοδιοίκηση έχει καταλάβει καλά ο Δήμαρχος Κώστας Λύρος ο οποίος με υπομονή, σύνεση και υπευθυνότητα εργάζεται αδιάκοπα για την ανασυγκρότηση και την πρόοδο του Δήμου μας.

Για το λόγο αυτό, με ρεαλισμό και ενσυναίσθηση της υποχρέωσης που όλοι μας έχουμε για την ανάπτυξη του τόπου συντάσσομαι με την «Δημιουργική Ανατροπή» και δίνω ψήφο εμπιστοσύνης στον Κώστα Λύρο, τον άνθρωπο που γνωρίζει και μπορεί να κάνει σωστή δουλειά».

Εκ του Γραφείου Τύπου Συνδυασμού «Δημιουργικής Ανατροπής»

Αφήστε μια απάντηση