25χρονος ντελιβεράς αυτοπυροβολήθηκε κατά λάθος και δήλωσε ότι τον… λήστεψαν

Ένας νεαρός διανομέας στην Κρήτη, πυροβολήθηκε κατά λάθος στην παλάμη του και είπε στους αστυνομικούς ότι ένας άγνωστος τον λήστεψε με την απειλή όπλου.

Ο νεαρός ντελιβεράς, ο οποίος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και παραμένει για νοσηλεία, κατέθεσε στους άνδρες της Ασφάλειας ότι μόλις έφτασε με το μηχανάκι του στην περιοχή της πρώην αμερικανικής βάσης στις Γούβες, ένας άγνωστος τον ακινητοποίησε με την απειλή όπλου και του ζήτησε τις εισπράξεις.

Όμως, τον πυροβόλησε αμέσως και τράπηκε σε φυγή, άγνωστο για ποιον λόγο. Ακόμη, ισχυρίστηκε ότι δεν διέκρινε τα χαρακτηριστικά του δράστη μέσα στο σκοτάδι και ότι δεν θυμάται το ακριβές σημείο που δέχθηκε την επίθεση.

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι η περιγραφή του είχε κενά και ασάφειες και έκαναν έρευνα στο σπίτι του που βρίσκεται σε άλλη τοποθεσία από αυτήν που υποτίθεται ότι πυροβολήθηκε. Εκεί, εντόπισαν κηλίδες αίματος και ένα όπλο που αποδείχθηκε ότι ήταν αυτό με το οποίο είχε τραυματιστεί ο 25χρονος.

Έτσι, ο νεαρός αναγκάστηκε να ομολογήσει ότι το όπλο εκπυρσοκρότησε την στιγμή που το περιεργαζόταν τραυματίζοντας τον και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ψευδή κατάθεση και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

δείτε βίντεο

dnews.gr

Αφήστε μια απάντηση