Ο παράνομος οίκος ανοχής με κρυφές κάμερες – Διαλύονται οικογένειες…

Κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης διατηρούσε παράνομος οίκος ανοχής στην περιοχή των Σφαγείων στη Θεσσαλονίκη.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Καταπολέμησης και Εμπορίας Ανθρώπων κατά τη διαδικασία διενέργειας ελέγχων σε οίκους ανοχής εντόπισαν έναν εξ αυτών ο οποίος λειτουργούσε παράνομα και όπως διαπιστώθηκε παρακολουθούσε τους πελάτες του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του voria, διαπιστώθηκε μεταξύ άλλων ότι στον εν λόγω οίκο εργάζονταν και εκδίδονταν παράνομα δύο γυναίκες.

Η επιχείρηση λειτουργούσε χωρίς σχετική άδεια ενώ εκτός αυτού είχε παραβιάσει την απόφαση σφράγισής του από τον δήμο Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο αυτό, συνελήφθη σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, μία 31χρονη από την Σερβία η οποία ήταν υπεύθυνη της επιχείρησης καθώς και ένας υπάλληλος του οίκου ανοχής, ηλικίας 52 ετών

Εξέδιδαν παράνομα δύο γυναίκες

Αναφορικά με τις δύο γυναίκες, 27 και 29 ετών με καταγωγή από Μολδαβία και Αλβανία αντίστοιχα, που εκδίδονταν παράνομα στην επιχείρηση, διαπιστώθηκε έπειτα από έρευνα ότι οι συλληφθέντες – η 31χρονη υπεύθυνη και ο 52χρονος υπάλληλος – τίς εξέδιδαν και λάμβαναν μέρος των εσόδων από την δραστηριότητά τους.

Επιπλέον, οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο και για έλεγχο σε πελάτη της επιχείρησης όπου διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν τρεις αποφάσεις, με τις οποίες καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης (29) μηνών, για κλοπές και απάτες.

nassosblog.gr

Αφήστε μια απάντηση