Άγρια επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια ύστερα από “ντου” που έκαναν οπαδοί της Ντίναμο Ζάγκρεμπ

Πάνω από 100 οπαδοί της Ντίναμο Ζάγκρεμπ έκαναν ντου στη Νέα Φιλαδέλφεια, επιτέθηκαν σε οπαδούς της ΑΕΚ, με αποτέλεσμα να πραγματοποιηθούν άγρια επεισόδια, ενώ υπάρχουν φόβοι για τραυματίες.

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν έξω από τη Νέα Φιλαδέλφεια. Πάνω από 100 οπαδοί της Ντίναμο Ζάγκρεμπ έκαναν ντου και επιτέθηκαν σε οπαδούς της ΑΕΚ μία μέρα πριν από τη μεταξύ τους αναμέτρηση στην OPAP Arena για τα προκριματικά του Champions League.

Ακολουθήσαν τρομακτικά σκηνικά στην πλατεία πλησίον της έδρας της Ένωσης με αποτέλεσμα να υπάρχουν φόβοι για τραυματίες, Μάλιστα, οι Κροάτες οπαδοί έκαναν και προσπάθειες για να μπουν στο γήπεδο, του οποίου οι πόρτες ήταν κλειστές.

Κόσμος τρομαγμένος κλείστηκε στα μαγαζιά γύρω από την OPAP Arena προκειμένου να προστατευτεί από τις άγριες συμπλοκές.

Στα social media κυκλοφόρησε VIDEO στο οποίο φέρεται αυτοκινητοπομπή από την Κροατία να κατευθύνεται προς την Αθήνα. Το συγκεκριμένο VIDEO ανέβασε φίλος της Ένωσης.

Θυμίζουμε πως δεν επετράπη από την UEFA στους Κροάτες οπαδούς να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση λόγω της υψηλής επικινδυνότητας. Στο σημείο βρέθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, το ΕΚΑΒ, αλλά και η πυροσβεστική.

sport24.gr

Αφήστε μια απάντηση