Δύο νέες υποψηφιότητες με τον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή»

Υποψήφιος με τον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο θα είναι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ο Διονύσης Παπαδογιώργος από το Αιτωλικό.

Σε δήλωση του ο Διονύσης Παπαδογιώργος ανέφερε:

«Ως κάτοικος της κοινότητας Αιτωλικού, γέννημα θρέμμα της λιμνοθάλασσας, με αγάπη για τον ιδιαίτερο και όμορφο τόπο μας και πίστη στις δυνατότητες του, μετά από πρόταση του Κώστα Λύρου αποφάσισα να συνταχθώ στη «Δημιουργική Ανατροπή» και να εργαστούμε μαζί για την επίτευξη καλυτέρων συνθήκων στην καθημερινότητα του Δήμου μας.

Η Δημιουργική ανατροπή υπό την καθοδήγηση του Κώστα Λύρου έχει την γνώση, τα σχέδια και το επιτελείο που μπορεί να κάνει τη διαφορά και να φέρει την ριζική αλλαγή στον τόπο αυτό. Σχέδια που αφορούν κάθε δημοτικό διαμέρισμα, κάθε πόλη και χωριό, κάθε γειτονιά του Δήμου μας. Το ποτάμι πλέον δεν γυρίζει πίσω, ο κόσμος αντιλαμβάνεται και ξεχωρίζει το εφικτό από τις πομπώδεις υποσχέσεις και θα πράξει το καλύτερο για τον τόπο μας στηρίζοντας τον Κώστα Λύρο».


Υποψήφιος με τον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο θα είναι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ο Χρήστος Πασπαλιάρης, ιδιωτικός υπάλληλος, από τον Άγιο Θωμά.

Σε δήλωση του ο Χρήστος Πασπαλιάρης ανέφερε:

«Έχοντας διαχρονικά έντονο ενδιαφέρον για τα κοινά, την πρόοδο και το μέλλον αυτού του όμορφου τόπου και φυσικά της κοινότητας από την οποία προέρχομαι, τον Άγιο Θωμά, αποδέχθηκα την πρόταση του Κώστα Λύρου για συνεργασία και συντάχθηκα στις τάξεις της «Δημιουργικής Ανατροπής».

Ο Κώστας Λύρος ένας άνθρωπος εργατικός, μεθοδικός και με μεγάλη πιστή στις δυνατότητες και τις προοπτικές του τόπου μας. Προσιτός, συνεργάσιμος και πάντα πρόθυμος να βοηθήσει είναι αδιαμφισβήτητα μια εξαιρετική επιλογή για το Δήμο μας. Άλλωστε στην θητεία που διένυσε απέδειξε την ακεραιότητα του χαρακτήρα του και δημιούργησε τις βάσεις για έναν δήμο πιο λειτουργικό και σύγχρονο».

Εκ του Γραφείου Τύπου Συνδυασμού «Δημιουργικής Ανατροπής»

Αφήστε μια απάντηση