Ποιον καταγγέλει ο Γιάννης Αναγνωστόπουλος ότι θέλει να κλείσει το Κ.Υ. Αιτωλικού;

Ως Διευθυντής του ΚΥ Αιτωλικού καταγγέλλω την εφημερίδα Αιχμή και την δημοσιογράφο Βάσω Βήττα διότι με το υποβολιμαίο κείμενό της προσπαθεί να βοηθήσει στο κλείσιμο του ΚΥ Αιτωλικού. Σ’ αυτή την κατεύθυνση συνδράμουν και παράγοντες του Νοσοκομείου Μεσολογγίου (ιατροί).

Το ΚΥ Αιτωλικού, κόσμημα της ευρείας περιοχής Αιτωλικού, Νεοχωρίου, Κατοχής, Πενταλόφου, Γουριάς, Λεσινίου, Παλαιομάνινας, Αγγελοκάστρου είναι περήφανο για την μέχρι τώρα πορεία του, χάριν του ιατρικού, νοσηλευτικού και λοιπού προσωπικού και από το 1986 προσφέρει ανελλιπώς υπηρεσίες υγείας στην ευρύτερη περιοχή.

Σύμφωνα με στοιχεία της υπηρεσίας μας, μόνο το 5% των ασθενών που προσέρχονται στο ΚΥ Αιτωλικού ίσως χρειαστεί να παραπεμφθούν στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου.

Καλώ τους Βουλευτές του Νομού Αιτωλοακαρνανίας, τους Δημάρχους (Ξηρομέρου και ΙΠ Μεσολογγίου) και τους πολίτες της περιοχής, να καυτηριάσουν το εν λόγω ψευδές και ανυπόστατο κείμενο της ανύπαρκτης δημοσιογράφου.

Το ΚΥ Αιτωλικού θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του, διότι το σύστημα υγείας στηρίζεται στην πρωτοβάθμια υγειονομική περίθαλψη. Σ’ αυτή την κατεύθυνση αρωγός είναι πάντα ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ κ. Καρβέλης με τις πρωτοβουλίες που έχει λάβει (κτιριακή αναβάθμιση κλπ).

*Το κείμενο αυτό ΔΕΝ αποστέλλεται στην εφημερίδα Αιχμή, διότι ποτέ δεν έχει δημοσιεύσει κείμενα που της έχουμε στείλει και αφορούν το ΚΥ Αιτωλικού.

Ο Επιστημονικά Υπεύθυνος του ΚΥ Αιτωλικού

Ιωάννης Αναγνωστόπουλ

Αφήστε μια απάντηση