Βίντεο-ντοκουμέντο: Καρέ καρέ η διαδρομή των χούλιγκαν ως τη φονική επίθεση

Νέο βίντεο ντοκουμέντο από το βράδυ της δολοφονικής επίθεσης των Κροατών νεοναζί χούλιγκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια, που είχε ως αποτέλεσμα τη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη, έφερε στο φως το Star.

Στο βίντεο αποκαλύπτονται άγνωστες πτυχές του μακελειού και η πορεία των χούλιγκαν μέχρι να φτάσουν στο σημείο της δολοφονικής επίθεσης. Μαυροντυμένοι και με καδρόνια στα χέρια διέσχισαν όλη τη διαδρομή από τον σταθμό του Περισσού μέχρι το γήπεδο ανενόχλητοι, περιμένοντας το σύνθημα για να επιτεθούν.

Η ώρα ήταν ένα λεπτό μετά τις 11. Το τάγμα του θανάτου απείχε μόλις λίγα μέτρα από το στάδιο της Νέας Φιλαδέλφειας. Όπως φαίνεται, πάνω από 100 άνδρες, σαν εκπαιδευμένο τάγμα εφόδου, προχωρούν για να σκορπίσουν τον θάνατο. Είναι όλοι μαυροντυμένοι.

Δύο από αυτούς φορούν κράνος, κάποιοι έχουν ανεβασμένη την κουκούλα της μπλούζας τους ή φορούν τζόκεϊ, έχοντας καλύψει το μισό τους πρόσωπο με χειρουργική μάσκα. Πολλοί, όμως, έχουν εντελώς ακάλυπτα τα πρόσωπά τους και περπατούν χωρίς θόρυβο για να μη γίνουν αντιληπτοί, μέχρι να φτάσουν στο σημείο της επίθεσης και να σκοτώσουν.

zougla.gr

Αφήστε μια απάντηση