Δολοφονία στην Ν. Φιλαδέλφεια: 13 οι βασικοί ύποπτοι της ΕΛΑΣ – 9 Κροάτες, 3 Έλληνες και ένας Αλβανός

Από τα συνολικά 105 άτομα που συνελήφθησαν για τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, 13 φαίνεται να είναι εκείνα που έχουν τραβήξει περισσότερο την προσοχή της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή.

Δεκατρείς από τους 105 συλληφθέντες για την επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια το βράδυ της Δευτέρας, που κατέληξε στη δολοφονία του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσουρή, έχουν τραβήξει την προσοχή της Αστυνομίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, πρόκειται για 9 Κροάτες, έναν 22χρονο Αλβανό στην κατοχή του οποίου φέρεται να βρέθηκε αναδιπλούμενος σουγιάς αλλά και τρεις Έλληνες, οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού.

Ένας εξ αυτών, ένας 27χρονος, έχει απασχολήσει πρόσφατα τις Αρχές, καθώς είχε σχηματιστεί δικογραφία εναντίον του στις 9 Μαρτίου του 2022. Μαζί με άλλους σεσημασμένους χούλιγκανς, φέρεται να προέβαινε σε επιδρομές σε συνδέσμους άλλων ομάδων.

Ένας ακόμα Έλληνας αναζητείται από την ΕΛ.ΑΣ καθώς συμπεριλαμβάνεται στη δικογραφία. Ο ίδιος έχει προβεί σε αναρτήσεις στα social media, στις οποίες δηλώνει την παρουσία και τη συμμετοχή του στη φονική συμπλοκή.

Έρευνες για την δολοφονία του Μιχάλη στην Ν. Φιλαδέλφεια

pelop.gr

Αφήστε μια απάντηση