Σκληρό Ροκ 25

Καλησπέρα αγαπητοί μας αναγνώστες σήμερα είναι μέρα για σκληρό ροκ! Καλή απόλαυση!

ΦΛΟΓΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Μεσολόγγι συναυλία του γνωστού τραγουδοποιού Πάνου Μουζουράκη. Πρόκειται για μία ακόμα άκρως επιτυχημένη δράση της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και συγκεκριμένα του περιφερειάρχη Νεκταρίου Φαρμάκη από κοντά με τον αντιπεριφερειάρχη πολιτισμού και τουρισμού Νίκο Κοροβέση. Πέρα από τους εκατοντάδες συμπολίτες μας που απόλαυσαν τον ανατρεπτικό τραγουδοποιό, ο ίδιος μέσα από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης του, δημιούργησε σημαντικό «ψηφιακό θόρυβο» για τις ομορφιές του Μεσολογγίου. Με τέτοιες δράσεις η περιφέρεια θέτει τον πήχη των εκδηλώσεων αυτόν πάρα πολύ ψηλά και ελπίζουμε να παραδειγματιστούν και υπόλοιποι φορείς της περιοχής μας. Όπως και ναχει ο Φαρμάκης έχει μάθει να κάνει τη διαφορά σε όλα: στα έργα, στον πολιτισμό, στον τουρισμό, στην ανάπτυξη,  παντού. Γι αυτό και η επόμενη θητεία του είναι εξασφαλισμένη!

Στο… μαντρί!

Είδε κ απόείδε με τις αποχωρήσεις ο τέως δήμαρχος και φρόντισε να τους μαζέψει όλους όσους υποψήφιους έχει ανακοινώσει για να… τους δεσμεύσει και να κάνει και επίδειξη δύναμης. Γνώστες τις ανθρωπογεωγραφίες του τόπου μας όμως αναφέρουν ότι όλοι όσοι μαζεύτηκαν με το ζόρι έχουν αναλογικά δέκα ψήφους ο καθείς.  Μάλιστα επώνυμος Μεσολογγίτης που πολιτεύεται σε χώρο που δεν είναι της κομματικής του καταγωγής ανέφερε: «απ τους 150 εγώ βλέπω στο Πρωτοδικείο τουλάχιστον 11 λιγότερους». Ελπίζουμε τουλάχιστον να μην είναι οι εκλογές αιτία διαζυγίων!

Νυν υπέρ πάντων ο αγών

Στην τελική ευθεία πριν τις εκλογές και υποψήφιοι δήμαρχοι προσπαθούν να συγκεντρώσουν όσους περισσότερους υποψηφίους  μπορούν. Αλγεινής  εντύπωση προκαλεί πάντως η επιμονή ενός εκ των δύο αδερφών ο οποίος καθημερινά βρίσκεται σε περίπτερο έξωθεν της Πύλης προσπαθώντας να πείσει την εκ των ιδιοκτητών  να κατέβει μαζί τους στις εκλογές.  Μάλιστα μία απ’ τις τελευταίες μέρες όπως μας ανέφερε φίλος της στήλης ήτανε με την κοπέλα, η οποία είχε δύο παιδιά μες το καρότσι,  για περισσότερα από  45  λεπτά μέσα στον ήλιο προσπαθώντας να την πείσει. Φίλες και φίλοι υποψήφιοι, το όχι είναι ΟΧΙ.

Ουδέν νεότερο από το… Ανατολικό μέτωπο

Διαρκής διεμβολισμούς δέχεται ο Σπύρος Βασιλείου στο Αιτωλικό το οποίο και θεωρούσε ως το οχυρό της υποψηφιότητας του. Οι αντίπαλοι του διαρκώς ανακοινώνουν ονόματα στερώντας του την δυνατότητα να διεκδικήσει  με ουσιαστικές ελπίδες τη δημαρχία. Και δεν είναι μόνο ο νυν δήμαρχος και ο Σπύρος Διαμαντόπουλος που ανακοινώνουν συνέχεια ονόματα ούτε η ομάδα οι γνωστοί ολίγοι καραπανικοι. Πρόοδο έστω και σε μικρής εμβέλειας υποψήφιους σημειώνει και η Όλγα Δασκαλη αλλά και το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ. Εκτίμησή μας πάντως είναι ότι το Αιτωλικό θα στηρίξει… Σπύρο όχι όμως τον Σπύρο του Αιτωλικού.

ΥΓ: Ποιος παράγοντας της πολιτικής μας σκηνής «παίζει» με όλους;

Ραντεβού την ερχόμενη εβδομάδα…

Αφήστε μια απάντηση