Χρήστος Σπ. Παΐσιος: Στα εγκαίνια της έκθεσης του Γιάννη Αδαμάκη στη Ναύπακτο παρουσία της Υπουργού Πολιτισμού, Λίνας Μενδώνη

Ο Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος, Χρήστος Σπ. Παΐσιος, βρέθηκε χθες, Τετάρτη 9 Αυγούστου, στα εγκαίνια της ατομικής εικαστικής έκθεσης του Γιάννη Αδαμάκη με τίτλο «ΝΑΥΣ + ΠΗΓΝΥΜΙ», στη Ναύπακτο, παρουσία της Υπουργού Πολιτισμού, Λίνας Μενδώνη.

«Βρέθηκα χθες στα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής του φίλου μου, Γιάννη Αδαμάκη, στον ιστορικό χώρο του Φετιχιέ Τζαμί στη Ναύπακτό μας. Το εξαιρετικό του έργο, εμπνευσμένο από τη ναυμαχία και την απελευθέρωση της Ναυπάκτου, είμαι σίγουρος ότι θα προσελκύσει το ενδιαφέρον των συντοπιτών μας. Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές, τον φίλο διακεκριμένο Αιτωλό ζωγράφο, Γιώργο Σταθόπουλο και την Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδος, Ολυμπία Βικάτου.

Η Αιτωλοακαρνανία και η Δυτική Ελλάδα υπήρξαν ανέκαθεν λίκνο της τέχνης και των γραμμάτων και ανέκτησαν την αίγλη τους τα τελευταία τέσσερα χρόνια, κάτι που διαπίστωσα και στη συνομιλία που είχα με την Υπουργό Πολιτισμού, κα Λίνα Μενδώνη. Προς την ίδια κατεύθυνση θα συνεχίσουμε με τον Περιφερειάρχη, Νεκτάριο Φαρμάκη, και τους συνυποψηφίους για να είναι η Ναύπακτος, το Μεσολόγγι, το Αγρίνιο -η Αιτωλοακαρνανία και η Δυτική Ελλάδα- ΜΠΡΟΣΤΑ για όλους, με όλο και περισσότερες σημαντικές εκδηλώσεις που προάγουν την τέχνη και τον ελληνικό πολιτισμό στον τόπο μας».

Αφήστε μια απάντηση