Δύο νέες υποψηφιότητες για τον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή»

Η Βασιλική Ηρακλή Τσαμαδιά γεννήθηκε και μεγάλωσε σε αγροτική οικογένεια στον Άγιο Θωμά Μεσολογγίου . Ζει και εργάζεται στην Ι.Π. Μεσολογγίου μαζί με τον σύζυγο της Γεώργιο Τριανταφύλλου, Τραπεζικό υπάλληλο, και τα δύο τους παιδιά.
Έχει αποφοιτήσει από την Σχολή Εφαρμογών Πληροφορικής στη διοίκηση και στην οικονομία του ΤΕΙ Μεσολογγίου , ολοκλήρωσε το Πρόγραμμα Παιδαγωγικής Κατάρτισης της ΑΣΠΑΙΤΕ Πάτρας ενώ ολοκληρώνει τις μεταπτυχιακές της σπουδές στα Πληροφοριακά Συστήματα του ΕΑΠ. Έχει εργαστεί ως Ιδιωτική Υπάλληλος σε Φαρμακείο της πόλης και στη συνέχεια στο Κτηνιατρείο που διατηρεί ο αδερφός της Αναστάσιος, στην Ι.Π. Μεσολογγίου. Από το 2007 εργάζεται παράλληλα ως αναπληρώτρια καθηγήτρια στην δευτεροβάθμια και στη μεταδευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Μετά από τη συνάντηση που είχε με τον υποψήφιο και νυν Δήμαρχο κ. Κωνσταντίνο Λύρο, όπου και επιβεβαιώθηκε η υποψηφιότητά της, η Κα. Τσαμαδιά δήλωσε:
«Με ιδιαίτερη χαρά αποδέχτηκα την εξαιρετικά τιμητική πρόταση του κ. Κωνσταντίνου Λύρου να συμπλεύσω με τον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή» ως υποψήφια τοπική σύμβουλος στις επικείμενες εκλογές.
Συμπορεύομαι με τον Συνδυασμό Δημιουργική Ανατροπή με επικεφαλής τον έμπειρο Υποψήφιο Δήμαρχο Κωνσταντίνο Λύρο που έχει αποδείξει την προσήλωσή του στην επίτευξη των στόχων βελτίωσης της ζωής των συμπολιτών μας σε κάθε τομέα. Ο Συνδυασμός είναι μια δραστήρια ομάδα συμπολιτών μας με νέες ιδέες που απαρτίζεται από στελέχη διαφόρων επαγγελματικών τομέων και ειδικοτήτων. Διακατέχεται από διάθεση προσφοράς στην κοινωνία και ανάπτυξης των προτερημάτων της αγαπημένης μας πόλης.
Δηλώνω έτοιμη να προσφέρω στην πόλη μας από όποια θέση μου ανατεθεί από τους συμπολίτες μου με σκοπό την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής στον αγαπημένο μου τόπο τον Άγιο Θωμά Μεσολογγίου και ευρύτερα στην Ιερή Πόλη του Μεσολογγίου.


Υποψήφιος με τον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο θα είναι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ο Παναγιώτης Χαρίτος.

Σε δήλωση του ο Παναγιώτης Χαρίτος ανέφερε:

«Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Σταμνά, συνειδητά επέλεξα να μείνω στον τόπο όπου εργάζομαι και δημιούργησα την οικογένεια μου. Έναν τόπο στον οποίο πιστεύω και αγαπώ πραγματικά.

Παρακινούμενος έτσι από το ενδιαφέρον μου για την πρόοδο και την ανάπτυξη αυτού της περιοχής, πήρα την απόφαση να προσφέρω και εγώ αυτή τη φορά, στηρίζοντας τον Κώστα Λύρο και τη «Δημιουργική Ανατροπή» το συνδυασμό που αποδεδειγμένα εργάζεται ακοπίαστα βάση προγραμματισμού και που γνωρίζω ότι έχει τη γνώση και την ικανότητα να πάει το Δήμο και την κοινότητα Σταμνάς ένα βήμα μπροστά!».

Εκ του Γραφείου Τύπου Συνδυασμού «Δημιουργικής Ανατροπής»

Αφήστε μια απάντηση