Μαρτυρίες για αιματηρή συμπλοκή σε πανηγύρι στο Ξηρόμερο

Έκτροπα, συμπλοκή και τραυματισμός ατόμων φέρεται να σημειώθηκαν λίγο πριν τα ξημερώματα στο πανηγύρι της Μαχαιράς Ξηρομέρου, με αποτέλεσμα να διακοπεί προσωρινά, ώστε να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Θωμάς Μπαρμπαρούσης στο xiromeronewday δύο άτομα, ένας άνδρας 40 ετών και ένας νεαρός Αλβανός περίπου 20 ετών μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Αγρινίου όπου και νοσηλεύονται.

Ως προς τον νεαρό οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα.

Σε ότι αφορά τον 45χρονο, φέρεται να βρέθηκε αιμόφυρτος στο έδαφος έχοντας θλαστικά τραύματα στο κεφάλι και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο με το ασθενοφόρο σε κατάσταση αφασίας.

Στον τόπο του συμβάντος, στην Πλατεία του χωριού, έφθασαν άμεσα δύο περιπολικά της αστυνομίας και δύο ασθενοφόρα. Πληροφορίες από παρευρισκόμενους στο πανηγύρι αναφέρουν ότι στη διαμάχη βγήκε και μαχαίρι, από κάποιον από τους εμπλεκόμενους.

Πάντως, νεώτερες πληροφορίες αναφέρουν τα δύο άτομα που διακομίσθηκαν στο Νοσοκομείο έχουν πάρει εξιτήριο και ότι κανένας εκ των δύο εμπλεκόμενων δεν θέλησε να υποβάλλει μήνυση.

agrinionews.gr

Αφήστε μια απάντηση