Χρ. Τέγας: Εξιλαστήριο θύμα η Διοικητής Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αιτωλίας

Το τραγικό περιστατικό που έλαβε χώρα στην Νέα Φιλαδέλφεια Αττικής υπενθύμισε σε όλους μας ότι η οπαδική βία ζει και βασιλεύει στις μέρες μας. Η αντιμετώπιση αυτής αποτελεί διαχρονικό πρόβλημα τόσο της Φυσικής όσο και της Πολιτικής Ηγεσίας μας. Μετά λύπης, ενημερωθήκαμε για την απόφαση της Ηγεσίας μας να μετακινηθούν προσωρινά από τις θέσεις τους οι Διοικητές Τροχαίας της Ιόνιας οδού. Είναι αυτή η πραγματική λύση στο πρόβλημα; Όχι, φυσικά. Απλά πρέπει να βρεθούν άμεσα εξιλαστήρια θύματα.
Η Διοικητής Τροχαίας του Α΄ Τμήματος Αυτοκινητοδρόμων Αντιρρίου Ιωαννίνων έχει τοποθετηθεί στην εν λόγω Υπηρεσία από Ιδρύσεως της και η παραμονή της μέχρι σήμερα αποτελούσε εγγύηση για την εύρυθμη λειτουργία της εν λόγω υπηρεσίας. Θεωρούμε άδικη την μετακίνησή της καθόσον όλα αυτά τα έτη έχει ανταποκριθεί με επιτυχία στα καθήκοντα που της ανατέθηκαν σεβόμενη τόσο το προσωπικό όσο και τους πολίτες.
Ελπίζουμε η Ηγεσία μας να βρει άμεσα τους πραγματικούς υπευθύνους του περιστατικού της Ν. Φιλαδέλφειας και να αποκαταστήσει το κύρος και την αξιοπρέπεια της εν λόγω Αξιωματικού.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Α.Υ. Δ.Α. Αιτωλίας
Ο ΠΡΌΕΔΡΟΣ. Ο ΑΝ ΓΡΑΜΜΑΤΈΑΣ

ΤΕΓΑΣ Χρήστος     ΜΑΚΡΗΣ Ιωάννης

Αφήστε μια απάντηση