Σάλος στο Ναύπλιο: Ο δήμαρχος παραδέχτηκε ότι άφηνε σκουπίδια στην πόρτα πολιτικού αντιπάλου του

Ξέφυγε η μάχη για τη δημαρχία στο Ναύπλιο, με τον Δήμαρχο Δημήτρη Κωστούρο να παραδέχεται δημόσια πως άφηνε απορρίμματα έξω από το σπίτι του υποψήφιου Δημήτρη Ορφανού. Καταγγελίες για απειλητικά σημειώματα και κόπρανα ζώων.

Εκτός ορίων αλλά και λογικής φαίνεται πως έχει βγει η μάχη για τη δημαρχία στο Ναύπλιο, με τον νυν Δήμαρχο της πόλης Δημήτρη Κωστούρο να παραδέχεται πως προέβη σε μία απαράδεκτη ενέργεια κατά του πολιτικού του αντιπάλου και υποψήφιου για τον Δήμο Δημήτρη Ορφανού.

Σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media, ο κ. Κωστούρος, αφού υποστηρίζει πως το τελευταίο διάστημα έγινε στόχος “ύβρεων και συκοφαντιών”, ομολογεί πως προχώρησε σε μία “ανταποδοτική πράξη με συμβολικό χαρακτήρα”.

Ποια ήταν αυτή;

“Να τοποθετήσω απορρίμματα στη πόρτα εξοχικής κατοικίας ιδιοκτησίας του κυρίου Ορφανού”.

Συγκεκριμένα γράφει:

“Το τελευταίο αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα βρέθηκα αντιμέτωπος με ύβρεις και συκοφαντίες που δεν αφορούσαν το τεράστιο έργο που έχουμε επιτελέσει στο δήμο Ναυπλιέων τα τελευταία χρόνια αλλά αφορούσαν εμένα προσωπικά την τιμή μου και την υπόληψή μου.

Δεν απάντησα, δεν σχολίασα δημόσια και δεν απευθύνθηκα στην δικαιοσύνη, όπως πιθανόν θα έπρεπε για τους επαγγελματίες υβριστές που διακινούν καθημερινά σκουπίδια δίχως να τους νοιάζουν οι επιπτώσεις.

Δυστυχώς όμως όλη αυτή η τοξική κατάσταση κάποια στιγμή ανθρώπινα με επηρέασε αρνητικά και με οδήγησε σε μία λανθασμένη ανταποδοτική πράξη με συμβολικό χαρακτήρα, να τοποθετήσω απορρίμματα στη πόρτα εξοχικής κατοικίας ιδιοκτησίας του κυρίου Ορφανού.

Ήταν λάθος πράξη, εκδήλωση θυμού και αγανάκτησης.

Προχωρώ μπροστά, με τα λάθη και τις παραλείψεις μου, τώρα ακόμα πιο δυνατά!”.

“Άφηνε απειλητικά σημειώματα και κόπρανα ζώων”

Την ίδια ώρα πάντως, καταγγελίες κατά του Δημάρχου κάνουν λόγο και για άλλες απαράδεκτες ενέργειες σε βάρος του προέδρου του δικηγορικού Συλλόγου Ναυπλιέων, Δημήτρη Ορφανού.

Όπως αναφέρει στην τοπική ιστοσελίδα anagnostis ο πρώην δήμαρχος Παναγιώτης Αναγνωσταράς “ντροπή ο Δήμαρχος της πρώτης πρωτεύουσας του νεότερου Ελληνικού κράτους να καταφεύγει σε τέτοιες ενέργειες κατά αντιπάλου του, υποψηφίου δημάρχου. Απειλητικά σημειώματα, σκουπίδια και κόπρανα ζώων πετούσε στην πόρτα του αντιπάλου του. Ποιος; Ένας εν ενεργεία Δήμαρχος. Ο Δήμαρχος μας.

Πόση κατηφόρα ακόμα και εξευτελισμός. Η αλαζονεία, οι απειλές, οι τραμπουκισμοί και εκβιασμοί κατά δημοτών και υποψηφίων φέρνουν τα αντίστοιχα αποτελέσματα. Τον εξευτελισμό και την απώλεια της υστεροφημίας. Να παραιτηθεί τώρα. Προσβάλει έναν ολόκληρο ιστορικό δήμο. Δεν μας αξίζει ένας τέτοιος Δήμαρχος”.

Η ίδια ιστοσελίδα αναφέρει πως ο Δημήτρης Ορφανός είχε προσφύγει στην δικαιοσύνη κάνοντας ασφαλιστικά μέτρα κατά του κ. Κωστούρου τα οποία αναμένεται να ανακοινωθούν τη Δευτέρα.

news247.gr

Αφήστε μια απάντηση