Ο Εργολάβος 106

Καλησπέρα φίλες και φίλοι του εργολάβου, σήμερα είναι Κυριακή και όπως έχουμε πει ο Εργολάβος θα είναι εδώ για να σας ενημερώνει για όσα οι άλλοι δεν σας λένε.

Πληρώνει… Πληρώνει… Πληρώνει η Κοινωφελή την αποτυχία του Καρατσόλη!

Πριν δύο εβδομάδες πραγματοποιήθηκε η συναυλία της Josephine και του Fy στο Λιμάνι Μεσολογγίου που διοργάνωσε η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου, στην οποία συνέβησαν πολλά ευτράπελα.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα εισιτήρια που κόπηκαν ήταν ελάχιστα που δεν έφταναν να καλύψουν ούτε τα έξοδα μετακίνησης των καλλιτεχνών και της ορχήστρας. Βέβαια αυτό είναι το λιγότερο. Το χειρότερο ήταν ότι υπήρξαν οικογένειες με τα ανήλικα παιδιά τους οι οποίες πλήρωσαν εισιτήριο και πήγαν εκεί ώστε να απολαύσουν την συναυλία ακούγοντας τον καλλιτέχνη “fy” να βρίζει χυδαία μέσα από τους στίχους των τραγουδιών του…

κ. Καρατσόλη η συγκεκριμένη συναυλία στοίχισε 25.000€ περίπου συν τα τιμολόγια για τα φαγητά και τα πρωινά φτάνουν τις 30.000€ συνολικά. Τα έσοδα από την συναυλία ήταν ελάχιστα σε σχέση με τα έξοδα… Άρα ήταν μια αποτυχημένη εκδήλωση που την χρεώνεστε εσείς και το επιτελείο σας…

Αποτυχημένη αντιδημαρχία της Μέμμης Γούργαρη

Πρόβλημα φαίνεται να υπάρχει με την υποψηφιότητα της κα. Μέμμης Γούργαρη, η οποία είναι η μοναδική που δεν έχει ανακοινώσει την εκ νέου υποψηφιότητα από την δημοτική αρχή.

Οι λόγοι είναι πολλοί που δεν έχει προβεί ακόμα στην ανακοίνωση, οι σημαντικότεροι όμως είναι οι εξής:

1. Δεν έχει παράγει καθόλου έργο τα τελευταία δύο χρόνια από την θέση ευθύνης που της εμπιστεύθηκε ο δήμαρχος

2. Οι Οινιάδες το δεύτερο μεγαλύτερο δημοτικό διαμέρισμα του Δήμου βρίσκεται σε πολύ χειρότερη κατάσταση από την στιγμή που παρέλαβε την αντιδημαρχία η κα. Γούργαρη.

Σε όποια κοινότητα και αν κοιτάξεις παντού σκουπίδια, καμμένες λάμπες, αθλητικές εγκαταστάσεις σε εγκατάλειψη, παιδικές χαρές δεν υπάρχουν. Άρα το έργο της είναι υπό το 0.

3. Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες θα υπάρχουν υποψηφιότητες από τον κοντινό οικογενειακό της περίγυρο σε άλλους συνδυασμούς, που αυτό σημαίνει ακόμη και η εκλογή της με όποιον συνδυασμό και αν επιλέξει θα είναι δύσκολη.

κα. Γούργαρη η θέση που σας ανέθεσε ο δήμαρχος δεν είναι φωτογραφίες, φραμπαλά και δημόσιες σχέσεις. Είναι θέση ευθύνης και εσείς φανηκατε κατώτερη των περιστάσεων.

«8» θα είναι οι υποψήφιοι δήμαρχοι…

Δεκαοχτώ μέρες έμειναν για το πρωτοδικείο και τα πράγματα φαίνεται να έχουν ξεκαθαρίσει με τις υποψηφιότητες για τις δημοτικές εκλογές του Οκτώβρη.

Ο Λευτέρης Σιαπλαούρας αποχώρησε κρυπτόμενος, δίχως να βγάλει μια ανακοίνωση της απόσυρσης του, αφήνοντας μόνο τα βιντεάκια στα social media που δηλώνουν ακόμα την υποψηφιότητα του. Όσο αναφορά τον Σάββα Γερογιάννη υπάρχει σιγή ασυρμάτου.

Άρα όπως έχουμε ξανά γράψει το τελευταίο διάστημα οι συνδυασμοί που κατέβουν στις δημοτικές εκλογές του Οκτώβρη και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι 8.

Η κατά αλφαβητική σειρά: Βασιλείου Σπύρος, Δασκαλή Όλγα, Διαμαντόπουλος Σπύρος, Καραπάνος Νίκος, Κατσούλης Παναγιώτης, Λύρος Αθανάσιος, Λύρος Κωνσταντίνος, Πατρινού Βάνα.

Δυνατές υποψηφιότητες από το δήμο Μεσολογγίου για τις περιφερειακές εκλογές

Μετά το φαβορί για να κατακτήσει την πρώτη θέση σε σταυρούς προτίμησης στο ψηφοδέλτιο του Νεκτάριου Φαρμάκη που είναι ο Θανάσης Μαυρομμάτης, υπάρχουν άλλες δύο δυνατές υποψηφιότητες που προέρχονται από τον δήμο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου και είναι οι Κ. Δαουτίδης και Φ. Σκληρός, οι οποίοι δείχνουν να έχουν δυναμική και φαίνεται ότι μπορούν να πλασαριστούν στις εκλόγιμες θέσεις.

Αινίγματα για δυνατούς λύτες

1, Νίκοοο τα τρία “Κ” έχουν δώσει τα χέρια και από ώρα σε ώρα ανακοινώνονται…. Έχεις να πεις κάτι;

2. Ποιο φερέφωνο υπ. Δημάρχου που ήρθε σε συμφωνία για να πάρει τα λεφτά που δεν δούλεψε ποτέ… τα πήρε και τώρα θέλει να ρίξει μια “ζαριά καλή”

3. Ποιος υποψήφιος δήμαρχος έχει χάσει την ψυχραιμία του το τελευταίο διάστημα διότι άλλα υπολόγιζε και άλλα βλέπει στην πραγματικότητα; Εμείς θα του πούμε να ηρεμήσει γιατί και η αποτυχία είναι μέσα στο πρόγραμμα!!!!

Καλό σας βράδυ, ανανεώνουμε ραντεβού την ερχόμενη Κυριακή…

Αφήστε μια απάντηση