Κλείδωσε Πρωτοδικείο και κοιτάζει «ψηλά» ο συνδυασμός «ΜΑΖΟΙ» του Σπύρου Διαμαντόπουλου

Τους 93 υποψήφιους έφτασε ο συνδυασμός «ΜΑΖΟΙ» του Σπυρου Διαμαντοπουλου και εξασφάλισε το Πρωτοδικείο.

Σύμφωνα δε με ασφαλείς πληροφορίες τις επόμενες ημέρες έρχονται επιπλέον ανακοινώσεις υποψηφίων καλύπτοντας την εκπροσώπηση του συνδυασμού σε όλες τις κοινότητες του Δήμου.

Οι ανακοινώσεις του υποψήφιου δημάρχου Σπύρου Διαμαντόπουλου:

Καλωσορίζουμε στον συνδυασμό μας #ΜΑΖΟΙ την κα Μπακαλοπουλου-Καφφε Ευη από την Κατοχη.

Η Ευη είναι Αγρότισσα και ταυτόχρονα δραστηριοποιείται με τον σύζυγο της στο ελεύθερο επάγγελμα διατηρώντας εμπορικό κατάστημα κρεοπωλείο στην Κατοχη.

Θέλοντας να προσφέρει στον τόπο της περισσότερα πράγματα και παρατηρώντας την υποβαθμιση της καθημερηνοτητας των δημοτων αλλα και την εγκαταληψη κυρίως της ΚΑΤΟΧΗΣ, αποφάσισε να ασχοληθεί ενεργά και να συμμετάσχει στα κοινά αποφασιστικά βγαίνοντας ΜΠΡΟΣΤΑ.

Ευη μου σ ευχαριστώ από καρδιάς για την εμπιστοσύνη σου στο πρόσωπο μου και σου εύχομαι να έχεις έναν τίμιο και ειλικρινή αγώνα.

#ΜΑΖΟΙ να αλλάξουμε το δήμο μας.


Καλωσορίζουμε στον συνδυασμό μας #ΜΑΖΟΙ τον κ. Κώστα Αλεξόπουλο από το Πενταλοφο.

Ο Κωστας είναι ελεύθερος επαγγελματίας. Συμπορεύεται #ΜΑΖΟΙ μας γιατί συμφωνεί ότι ο τόπος μας χρειάζεται αλλαγή.

Πιστεύει στην ομάδα μας, στις δυνατότητες μας αλλά κυρίως στις δυνατότητες που έχει ο τόπος μας. Ενοχλείται, όπως η πλειοψηφία των κοινοτήτων, για την υποβάθμιση της καθημερινότητας των δημοτών και συμβάλλει με την συμμετοχή του ενεργά στην δημιουργία ικανών συνθηκών ώστε να βελτιώσουμε κάθετα την ποιότητα της ζωής μας.

Κώστα μου, σ ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σου στο πρόσωπο μου και την ομάδα μας και σου εύχομαι από καρδιάς να έχεις έναν τίμιο και ειλικρινή αγώνα.

#ΜΑΖΟΙ να αλλάξουμε το Δήμο μας.


Καλωσορίζουμε στον συνδυασμό μας #ΜΑΖΟΙ τους παρακάτω συνεργάτες και τους ευχόμαστε να έχουν έναν τίμιο και ειλικρινή αγώνα.

✅ Καραντζογιαννη Γερασιμουλα του Δημητριου, Νοσηλευτρια

✅ Ρισβας Γιωργος του Δημητριου, ελεύθερος επαγγελματίας

✅Γριβας Αγγελος του Κωνσταντίνου, ιδιωτικος υπάλληλος

Αφήστε μια απάντηση