Ανείπωτη τραγωδία με νεκρό 8χρονο αγοράκι που τον «ρούφηξε» αντλία πισίνας

Ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε σε λουτρά της Ιταλίας, λίγα χιλιόμετρα έξω από τη Ρώμη, όπου ένα 8χρονο αγοράκι βρήκε φρικτό θάνατο μέσα σε πισίνα, η οποία άδειαζε, με αποτέλεσμα να το «ρουφήξει» η αντλία της.

Η τραγωδία σημειώθηκε στα λουτρά Sabine της επαρχίας Cretone, στην Ιταλία. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το 8χρονο αγοράκι φαίνεται να βρέθηκε στην πισίνα την ώρα που άδειαζε για καθαρισμό, όπως συνηθίζεται κατά τη διάρκεια του κλεισίματος των εγκαταστάσεων.

Το σώμα του άτυχου παιδιού ανασύρθηκε περίπου δύο ώρες μετά τη διαπίστωση πως είχε παρασυρθεί από τη ροή του νερού και είχε καταλήξει εγκλωβισμένο στο σωλήνα απορρόφησης.

Πολλά είναι όμως μέχρι στιγμής τα ασαφή στοιχεία. Η Corriere della Sera τονίζει πως εκείνη τη στιγμή είχε ζητηθεί από τους θαμώνες να προσέλθουν στην έξοδο για το βραδινό κλείσιμο της δομής, ενώ σύμφωνα με μαρτυρία, φαίνεται το άδειασμα να είχε ξεκινήσει όταν ο κόσμος βρισκόταν ακόμη στην πισίνα.

Παράλληλα παραμένει το ερώτημα για το εάν ο άτυχος 8χρονος βούτηξε ή έπεσε στο νερό. Η εισαγγελία του Tivoli διεξάγει έρευνα για τη διαλεύκανση της υπόθεσης, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας.

nassosblog.gr

Αφήστε μια απάντηση