Ο Εργολάβος 107

Καλησπέρα φίλες και φίλοι του εργολάβου, σήμερα είναι Κυριακή και όπως έχουμε πει ο Εργολάβος θα είναι εδώ για να σας ενημερώνει για όσα οι άλλοι δεν σας λένε.

Όταν κάποιοι δεν αντέχουν την κριτική….

Την προηγούμενη εβδομάδα αναφερθήκαμε στα σοβαρά πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Δημοτική Ενότητα Οινιαδών και μετά από σωρεία παραπόνων από κατοίκους, επισκεφθήκαμε τις Οινιάδες..

Από πού να αρχίσει κανείς και που να τελειώσει; Επειδή κάποιοι νομίζουν ότι ζουν στο απυρόβλητο, εμείς θα τους δείξουμε την ωμή αλήθεια κατάματα….

Τώρα αν δεν μπορείτε να δεχτείτε την κριτική κ. Αντιδήμαρχε είναι δικό σας το πρόβλημα….

Ο αιρετός πρέπει να δέχεται την κριτική ώστε να γίνει καλύτερος και τα συγχαρητήρια όποτε αυτά τα αξίζει!

Γουριά

Μάστρο

Λεσίνι – Πεντάλοφο

Την επόμενη εβδομάδα θα ακολουθήσουν φωτογραφίες από Νεοχώρι και Κατοχή.

Φουντώνει η μάχη των υποψηφίων… για το πρωτοδικείο!

Απ’ότι φαίνεται το πρωτοδικείο έχει κλειδώσει και για τους «8» συνδυασμούς για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Πρώτος σε υποψηφίους μέχρι στιγμής βρίσκεται ο Θ. Λύρος, ο οποίος κάθε βράδυ με τους συνεργάτες και υποψηφίους του βρίσκεται στις κοινότητες του Δήμου μας προσπαθώντας να πείσει τους δημότες ότι το δικό του πρόγραμμα είναι αυτό που θα βγάλει τον τόπο από το αδιέξοδο.

Δεύτερος σε υποψηφίους είναι ο Ν. Καραπάνος ο οποίος κάνει τον δικό του αγώνα προσπαθώντας να πείσει τους δημότες ότι πρέπει να του δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία.

Τρίτος βρίσκεται σε αριθμό υποψηφίων ο νυν δήμαρχος, ο οποίος έχει αντιστρέψει το αρνητικό κλίμα εις βάρος του καταφέρνοντας να φέρει στο συνδυασμό του αρκετά βαριά ονόματα από το πάνω ράφι, οι οποίοι το προηγούμενο διάστημα ήταν απέναντι του και φαινόταν δύσκολο να συνυπάρξουν πολιτικά.

Απο κοινή αφετηρία ξεκινάνε οι Βασιλείου, Δασκαλή, Διαμαντόπουλος οι οποίοι προσπαθούν να βάλουν τις τελευταίες πινελιές στο συνδυασμό τους για να διεκδικήσουν με περισσότερες πιθανότητες ο καθένας με τον συνδυασμό του την είσοδο τους στην δεύτερη Κυριακή.

Προεκλογικές αναθέσεις και πολλά τιμολόγια

Σωρεία τιμολογίων κόβονται το τελευταίο διάστημα από τα Νομικά Πρόσωπα του δήμου αλλά και από την οδό Σταυροπούλου… Κύριοι κάντε λίγο κράτει γιατί το διαύγεια έχει βαρύνει πολύ…

Αινίγματα για δυνατούς λύτες

1. Ποιός αιρετός όταν διοικούσε νομικό πρόσωπο έβαζε καύσιμα στο αγροτικό του;

2. Ποιός αιρετός έχει τάξει σε για κάθε παρέα 1 αρνί, 1 τελάρο μπύρες και 5 καρπούζια για το πανηγύρι του Νησιού;

3. Υποψήφια που φημολογείται ότι πήρε το δωράκι της ώστε να υπογράψει την υπεύθυνη δήλωση της υποψηφιότητας της…. αγνοείται το τελευταίο διάστημα! Φαίνεται πως είναι σε διακοπές διαρκείας….

4. Υποψήφιος που εργάστηκε για τρεις – τέσσερις μήνες αλλά τα πήρε μαύρα για όλα τα χρόνια! Τώρα κάνει κριτική και γράφει σχόλια για όλους και για όλα! Ωραία ηθική…. Σου πάει το μαύρο γιατί είσαι και λίγο μελαχρινός…. Μαύρο λοιπόν στον “Μαυρογιαλούρο”…

Καλό σας βράδυ, ανανεώνουμε ραντεβού την ερχόμενη Κυριακή…

Αφήστε μια απάντηση