Δύο νέες υποψηφιότητες για τον συνδυασμό του Δημάρχου Κώστα Λύρου

Και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ευηνοχωρίου Χρήστος Νασόπουλος στο πλευρό του Δημάρχου Κώστα Λύρου

Υποψήφιος με τον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο θα είναι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ο Χρήστος Νασόπουλος, Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Ευηνοχωρίου.

Σε δήλωση του ο Χρήστος Νασόπουλος ανέφερε:

«Για πολλά συνεχόμενα χρόνια ασχολούμαι με την τοπική αυτοδιοίκηση αρχικά ως τοπικός σύμβουλος και πρόσφατα ως Πρόεδρος στο τοπικό συμβούλιο Ευηνοχωριου.


Είναι συνειδητή η επιλογή μου να προσφέρω στο χωριό μου από κάθε θέση και για το λόγο αυτό συμμετέχω ενεργά, ως πρόεδρος και στο σύλλογο του χωριού μας «Άγιος Ιωάννης»


Στην πρόταση του δημάρχου Κώστα Λύρου να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιό του στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές μέτρησα και αξιολόγησα πολύ τα χαρακτηριστικά της εντιμότητας και καθαρότητας στον τρόπο διοίκησης του και για το λόγο αυτό συντάσσομαι στην προσπάθεια του για ένα καλύτερο αύριο για όλους μας ».


Υποψήφιος με τον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο θα είναι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ο Στέφανος Τσεκούρας, αστυνομικός εν αποστρατεία από το Λεσίνι.

Σε δήλωση του ο Στέφανος Τσεκούρας ανέφερε:

«Με τον Δήμαρχο Κώστα Λυρο, μας συνδέει γνωριμία πολλών ετών.
Έχοντας παρακολουθήσει στενά την πορεία του κατά την πρώτη δημαρχιακή του θητεία διέκρινα την ειλικρινή προσπάθεια του με σεβασμό και αξιοπρέπεια να διαχειριστεί όλα τα ζητήματα του Δήμου.
Μέσα από την εργασία μου εδώ και χρόνια στο σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας έθετα σε προτεραιότητα το δημόσιο καλό, ενώ υπήρξα πάντα ενεργός σε ζητήματα που αφορούσαν το δήμο μας. 
Αποφάσισα, λοιπόν, να αποδεχθώ την πρόταση του Δημάρχου να είμαι υποψήφιος με την «Δημιουργική Ανατροπή» προκειμένου να προσφέρω και εγώ με τη σειρά μου στον αγώνα του για το καλό όλων μας .».

Εκ του Γραφείου Τύπου Συνδυασμού «Δημιουργικής Ανατροπής»

Αφήστε μια απάντηση